25 / 04 / 2024

İbrahim Halil Oral kimdir

İbrahim Halil Oral kimdir

Ankara'da bulunan Resim ve Heykel Müzesi binasının Türk Ocakları Derneği'ne devredilmesi talebi TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kur Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kur Group Yapı Anonim Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Kuran ve Ahmet Kuran ortaklığında kuruldu.

Teytak İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teytak İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Celkanlı tarafından kuruldu.

Promis İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Petrol Limited Şirketi kuruldu!

Promis İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Petrol Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Celkanlı tarafından kuruldu.

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Çiçek tarafından kuruldu.

Astrum Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Astrum Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Asim Atmaca ve İbrahim Halil Karaburç ortaklığında kuruldu.

İka2 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İka2 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Korucu tarafından kuruldu.

Nut Realestate Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nut Realestate Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yazıcı tarafından kuruldu.

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Sarıboğa tarafından kuruldu.

Emichem Kimyasal Ürünler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emichem Kimyasal Ürünler Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ediz Yılmaz, İbrahim Halil Arhan ve Mert Meçik ortaklığında kuruldu.

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi İbrahim Halil İstemez, Özlem Bilici ve Serkan Kocaaslan ortaklığında kuruldu.

Neptaş İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neptaş İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da İbrahim Halil Acar tarafından kuruldu.

İ2i İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İ2i İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de İbrahim Halil Tunç ve İhsan Çağlar ortaklığında kuruldu.

Damga Desing İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Damga Desing İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de İbrahim Halil Ay tarafından kuruldu.

İbrahim Halil Oral kimdir Haberi

İbrahim Halil Oral kimdir

İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, Ankara'da bulunan Resim ve Heykel Müzesi binasının Türk Ocakları Derneği'ne devredilmesi talebine ilişkin soru önergesi hazırladı. Oral, sorusunun Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Oral, ''Adıyaman Müzesi Müdürlüğünde arkeolojik, etnografık ve sikke olmak üzere toplam 31 bin 652 adet eser bulunmakta olup bunlardan sadece 1247 tanesi müzede teşhir halinde bulunmakta, 30 bin 405 eser ise müze depolarında muhafaza edilmektedir.

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi 2019 yılı Yatırım Programı içinde yer almaktadır. Müzenin geçtiğimiz yıl 50.000.000 TL olan bütçesi, bu yıl içinde 75.000.000 TL’ye çıkarılmış, bitiş yılı ise 1 yıl uzatılarak 2022 olarak belirlenmiştir. GAP içinde yapılan bu projenin yapım işi 28.08.2018’de ihale edilmiş fakat, ihaleye teklif veren istekli çıkmaması...