28 / 03 / 2024

ic holding içtaş inşaat

ic holding içtaş inşaat

İstanbul Boğazı’na üçüncü köprüyü İtalyan ortakla beraber yapacak IC Holding'in patronu İbrahim Çeçen kimdir? İbrahim Çeçen'e ait olan firmalar ve projeler ile ilgili detaylar bu haberde...

IC Gayrimenkul'de halka açılış için rota oluşturuldu!

Sertaç Karaağaoğlu, IC Holding bünyesinde gayrimenkul yatırım ortaklığına (GYO) dönüştürmeyi planladıklarını belirterek işe alımlar yapacaklarını açıkladı.

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkezi Bomonti'de yapıldı.

556 kat değerlendi! Koç Holding’i de geride bıraktı

Sabancı Holding bünyesinde bulunan ve 2015 yılında 102 milyon dolarlık fiyatla Erdemoğlu Holding'e satışı yapılan SASA Polyester'in borsada hisse değeri ciddi şekilde yükseliş göstermeye devam ediyor. SASA bu değeri ile Koç Holding'i de geride bıraktı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yüzde 51 hissesi IC İÇTAŞ’a devrediliyor!

Yavuz Sultan Selim’in işletmesinden çekilen İtalyanlardan sonra bu defa bir kötü haber de Fransızlardan geldi. Buna göre Fransız devi Egis, hissesini ortağı IC İÇTAŞ’a devretmeye karar verdi.

IC Holding'in gözü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerinde!

52 senelik geçmişi bulunan ve Türkiye'nin önde gelen taahhüt şirketlerinden biri olan IC Holding, gözünü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerine çevirdi. Şirketin yönetim kurulu başkanı İbrahim Çeçen, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sümer Holding'in taşınmazlarıyla ilgili soru önergesi verildi!

Sümer Holding'in taşınmazları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Boğaziçi Üniversitesi taşınacak mı?

GP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Boğaziçi Üniversitesi ile ilişkin karara “Hikâyenin sonunda Boğaziçi taşınacak mı, asıl amaç nedir?” sorusunu sordu. 

Sivas'ta işçi taşıyan kamyonet devrildi 4 kişi yaralandı!

Sivas Gemerek'te inşaat işçilerini taşıyan kamyonetin devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı...

Yazlıklara ve yeni evlere geçiş taşınma alışverişlerini artırdı!

Yeni normalleşme dönemine geçiş ile birlikte şehirler arası seyahat kısıtlamasının kaldırılmasıyla yazlıkçılar, yazlıklarına akın etmeye devam ediyor. Bu sebeple taşınma faaliyetleri de arttı.

Ica Astaldi-Ic İçtaş Whsd İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ica Astaldi-Ic İçtaş Whsd İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Çeçen, Halil İbrahim Dönmez, Yusuf Baykan, Mehmet Murat Kurtuluş, İlkhan Gökçe ve Mehmet Gönenç ortaklığında kuruldu.

Ic İçtaş Astaldı Ica İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ic İçtaş Astaldı Ica İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Baykan tarafından kuruldu.

Doğtaş ve Kelebek'ten 113 yeni mağaza! 

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek gibi önemli mobilya markalarını bulunduruyor. Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "2020 de 38’i yurtdışında olmak üzere toplam 113 mağaza açma hedefimiz var. Böylelikle toplamda 430 mağazaya ulaşacağız" dedi...

ic holding içtaş inşaat Haberi

ic holding içtaş inşaat

İbrahim Çeçen kimdir?

İbrahim Çeçen, 1941 yılı Ağrı doğumlu. 1962 yılında Ankara’da teknikerliği bitiren İbrahim Çeçen bugün, İtalyan ortakla birlikte üçüncü köprüyü yapıyor.


İnşaat sektörünün önemli isimlerinden olan İbrahim Çeçen, Bitlis’te yer alan Bayındırlık Müdürlüğü’nde yapım şefi olarak çalıştı. Aynı zamanda Cumhuriyet Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1.5 yıl süreli hızlandırılmış programla diploma alan İbrahim Çeçen, 1969 yılında İçtaş’ı kurdu.


IC Holding bünyesinde turizm, otelcilik, enerji, hava ve deniz limanları işletmeciliği ve sanayi sektörlerine giren İbrahim Çeçen, 20 Nisan 2012’de İstanbul Boğazı’na üçüncü köprü ihalesini kazandı.


İbrahim Çeçen'in şirketleri..

IC Holding

İÇTAŞ Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş

IC Holding Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.

IC Hotels

IC İçtur

Treysan Prefabrik

IC Yatırım Holding Altyapı Grubu

DİA Holding


IC Holding projeleri...

1. Antalya Havalimanı

2. Uluslararası Zafer Bölgesel havalimanı 

3. Ordu-Giresun havalimanı 

4. İzmir Adnan Menderes dış hatlar terminal 

5....