25 / 04 / 2024

İca Mimarlık nerede

İca Mimarlık nerede

İca Mimarlık Ve Mühendislik Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Özlü ve Cevdet Kızıltaş ortaklığında kuruldu. 

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

Balance Arc Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Arc Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  210 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Oğuz Yavaşca, Emrah Fakir ve Mustafa Oğuz Yavaşca tarafından kuruldu.

İca Mimarlık Ve Mühendislik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İca Mimarlık Ve Mühendislik Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Özlü ve Cevdet Kızıltaş ortaklığında kuruldu. 

Sarıca Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıca Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Onur Sarıca tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de kuruldu.

Zes Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zes Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ziya Günay, Emre Sarıca, Mahmut Saner Mutlu ortaklığıyla 90 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Decolab Mimarlık ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Decolab Mimarlık ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, Elif Şengül, Şule Dalan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Beykoz, Kanlıca Mahallesi, Halepli, Çeşme Sokak'ta kuruldu.

Moneta Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moneta Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Ağca, Ceylan Çetinkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da Esenyurt, Özyurtlar Residence'ta kuruldu.

Darıca Adora Villaları nerede!

Darıca Adora Villaları nerede? yanıtı; Adora Villaları adres: Bayramoğlu Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. Sever Sok. No: 4 (İ.M.K.B - Darıca Ticaret Meslek Lisesi Karşısı) Darıca / Bayramoğlu...

GNY İnşaat Mimarlık Çeşme'ye otel inşa edecek!

GNY İnşaat Mimarlık Turizm Limited Şirketi, Alaçatı Port mevkii ve Ilıca merkezinde butik otel inşa edecek...

İsobau Mimarlık İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsobau Mimarlık İnşaat Yapı Teknolojileri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 30 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Şenol Sarıca ve Ahmet Karacan ortaklığıyla kuruldu...

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

İca Mimarlık nerede Haberi

İca Mimarlık nerede

İca Mimarlık Ve Mühendislik Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Özlü ve Cevdet Kızıltaş ortaklığında kuruldu. 

İca Mimarlık Ve Mühendislik Yapı Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-iç mimarlık ve Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak 2-iç mimarlık hizmetleri buna bağlı olarak yapılması gereken tadilat ve yeniden dizayn etme durumunda yapılan işlerin gereksinim duyduğu her türlü gerek inşaat malzemesi gerek ise mobilya malzemesi veyahut işin ilerlemesi süresince proje kapsamında kullanılması mecburi her nevi ürünün alınıp satılması. 3-Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 4-Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek ve almak, fenni mesuliyeti üstlenmek hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak,...