26 / 04 / 2024

ICBC yeni evim konut kredisi

ICBC yeni evim konut kredisi

ICBC Bank son üç haftada üçüncü kez konut kredisi faiz indirimi uyguladı. Haziran ayında üç kez konut kredisi faiz indirimi uygulayan ICBC Bank’ın konut kredisi faiz oranlan ne kadar oldu?

ICBC yeni evim konut kredisi faiz indirimi!

ICBC Bank kampanyalı Yeni Evim Konut Kredisi faiz oranlarında indirime gitti. ICBC kampanyalı konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1.67’ye düşürdü...

Hangi bankalar konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptı?

Kasım ayının başından itibaren Akbank ve Finansbank üç kez, İNG Bank, AnadoluBank, Kuveyt Türk, Garanti Bankası, Şeker Finans iki kez, ŞekerBank, Türkiye Finans ve ICBC bir kez konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptı.

ICBC yeni evim konut kredisi faiz oranları!

ICBC Turkey ‘Yeni Evim’ Konut Kredisi ürünü kapsamında 120 ay vade seçeneği ve yüzde 1,96 faiz oranlarından başlayan fırsatlarla konut kredisi kullandırıyor. ICBC’nin Yeni Evim Konut Kredisi ürününün detaylarını Kredi Pazarı araştırdı.

Yeni evim konut kredisini kimler alabilir? Yeni evim konut kredisi başvuru şartları nelerdir?

Yeni evim konutu kredisi, ilk kez ev sahibi olacak kişilerin gündeminde yer alıyor. Ev almayı düşünenler işte yeni evim konut kredisine dair detaylar!

Konut satışları 3 itici gücün etkisiyle canlandı!

Konut satışlar üç itici gücün etkisiyle anlandı. Devlet teşviki ile kredi oranını yüzde 0.69’a kadar düşüren Yeni Evim kampanyası inşaat sektörüne soluk olurken, döviz yatırımından kazananlar da karını yönlendirecek uygun limanlar aramaya başladı. 

Orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı: Yüzde 0.69 faizle yeni evim konut kredisi!

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Yeni Evim Konut Kredisi, orta gelirli bireylerin düşük faiz oranları ve avantajlı ödeme koşullarıyla konut sahibi olmalarını sağlıyor. Ev hayali kuranlar için büyük bir fırsat!

Yeni Levent'te lansmana özel 120 aya varan banka kredisi fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP Gayrimenkul işbirliği ile hayata geçirilen Yeni Levent projesinin satışları lansmana özel Evim kampanyası kapsamında devam ediyor. 

Sur Yapı Antalya Suites yüzde 25 indirimle satışta! Yeni proje!

Sur Yapı Antalya Suites, Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde yüzde 25 indirimle satışa sunuldu. Sur Yapı Antalya Suites konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar.

Karmar Sakura'da 0.69 faizle 180 ay vade imkanı!

Ev hayali kuranların yüzünü güldüren Yeni Evim kampanyasına Karmar Sakura'da katıldı. Karmar Sakura projesinden 180 ay vadeli 0.69 kredi faiz oranıyla konut sahibi olunabiliyor.

Yeni Evim Kampanyası'nda deprem etkisi: Satışlar iptal ediliyor! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 16 Ocak’ta başlayan "Yeni Evim Konut Finansman Programı" kampanyasını da etkiledi. 6 Şubat'ta meydana gelen depremler kampanyada satış iptallerine neden oldu. İşte ayrıntılar...

Yeni Evim fırsatları Yeni Levent'te! Tam 15 yıla varan vade imkanı!

Yeni Evim fırsatları Yeni Levent'te... Tam 15 yıla varan vade imkanı... Hemen kampanya detaylarına bakın...

TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

TOKİ İlk Evim kura tarihleri merak ediliyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

Yeni Evim Kampanyası için 0.69 kredi şartları neler? 0.69 kredi ne zaman verilecek?

 Yeni Evim Kampanyası için 0.69 faizli konut kredisi işlemleri bankalar marifetiyle yapılacak. Peki 0.69 kredi şartları neler? 0.69 kredi ne zaman verilecek? İşte detaylar...

TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ İlk Evim projesinin kura tarihleri sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

Yeni Evim kampanyasında son dakika! Ev fiyatları arttıkça arttı! Bankalar kredi sürecini yavaşlatıyor iddiası!

İlk defa ev sahibi olacak vatandaşlar için hayata geçirilen Yeni Evim kampanyasında müteahhitler zam üstüne zam yaparken, vatandaşlara peşinatları geri veriliyor. Bankalar konut kredisi işlemlerinde problem oluşturuyor...

TOKİ 2023 kura takvimi belli oldu mu? İl il yeni kuralar ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlara peş peşe açıklama geldi!

TOKİ İlk Evim projesinin kura çekilişlerine geçen yılın Kasım ayında başlandı. TOKİ 2023 kura takvimi belli oldu mu? İl il yeni kuralar ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlara peş peşe açıklama geldi!

ICBC yeni evim konut kredisi Haberi

ICBC yeni evim konut kredisi

ICBC Bank konut kredisi faiz oranlarında indirime devam ediyor. İlk olarak 11 Haziranda konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1.74’den yüzde 1.65’e düşüren ICBC 19 Haziran’da ise yüzde 1.65 olan faiz oranlarını yüzde 1.63’e düşürmüştü. Banka bugün bir faiz indirimi daha gerçekleştirerek konut kredisi faiz oranlarında 4 puan indirim uyguladı. Banka kampanyalı Yeni Evim Konut Kredisi için 10 yıl vadeye kadar yüzde 1.59 konut kredisi faiz oranı sunuyor. Oran 100.000 TL üzeri kullandırımlar için en düşük konut kredisi faiz oranı oluyor. ICBC Bank tabela konut kredisi faiz oranları için de yüzde 2.4 konut kredisi faiz oranı sunuyor.

Yeni Evim Konut Kredisi Hesaplama

Kredi Pazarı’nda yer alan habere göre; ICBC Yeni Evim Konut Kredisi kampanyası üzerinden 150.000 TL tutarda konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde...