29 / 03 / 2024

İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nerede

İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nerede

Çanakale’nin Biga ilçesinde çelik, enerji, tersane ve ulaşım alanında üretimini sürdüren İÇDAŞ, sosyal projeleriyle öne çıkıyor. Yaklaşık bin metrekare arsa üzerine kurulan İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi törenle açıldı.

Çanakkale'de 4.6 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve Tekirdağ'dan da hissedildi!

AFAD, Çanakkale Biga'da 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. İşte ayrıntılar... 

Biga'da 20 günde 150 deprem oldu, 'Yeni fay olabilir' dendi! Büyük Marmara depremini etkiler mi? 

ÇOMÜ DAUM Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, Çanakkale Biga'da 4 Şubat'tan bu yana meydana gelen 150 deprem ile ilgili konuştu. Bekler, yeni fay olabileceğine dikkat çekti ve Marmara depremini tetikleyip tetiklemeyeceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Biga Müşavirlik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Biga Müşavirlik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Alper Ağdaşan tarafından kuruldu.

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

Çanakkale Biga'da toplu konut inşaatı başladı!

Çanakkale Biga'da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için hayata geçirilecek olan 93 konutun yer aldığı toplu konut projesinde ilk harç döküldü. 

İzmir'de Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşa ediliyor!

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin inşaatı yüzde 30 oranda tamamlandı. 

Çanakkale Biga Hastanesi için geri sayım başladı!

Çanakkale Biga'da inşa edilen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Aselsan, Konya'da 4 katlı okul inşa edecek!

Konya’da Aselsan Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin inşa edilmesi için protokol imzalandı. Okulun 2022 yılında eğitime kazandırılması planlanıyor.

TOKİ Çanakkale Biga'da 2 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale Biga'da iki yeni inşa etmek için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Biga'da toplu konut projesi hayata geçiyor! 

Çanakkale Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, ilçede  94 daireden oluşan sosyal konut projesinin hayata geçeceğini açıkladı. 

Aliağa'da emlakçılar için mesleki yeterlilik sınavları başladı!

Aliağa Ticaret Odası’nda (ALTO), sorumlu emlak danışmanı mesleki yeterlilik sınavları devam ediyor. Yazılı ve uygulamalı sınavın ardından başarılı olan emlak danışmanları, “MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi” alacak.

TOKİ, Batman'da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edecek!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

Aydın Karacasu'da olaylı yıkım!

Aydın Karacasu'da depreme dayanıksızlık raporu çıkarılan ve geçtiğimiz eğitim-öğretim yılının tamamlanmasından sonra tahliye edilen Karacasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (MTAL) yıkımı krize yol açtı. Okulun yıkımını izleyen gazeteciye çirkin saldırı düzenlendi.

İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nerede Haberi

İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nerede

Çanakale’nin Biga ilçesinde çelik, enerji, tersane ve ulaşım alanında üretimini sürdüren İÇDAŞ, sosyal projeleriyle öne çıkıyor. Yaklaşık bin metrekare arsa üzerine kurulan İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi törenle açıldı. 


Çanakkale Valisi Hamza Erkal, İÇDAŞ’a teşekkür ederek “Ben de endüstri meslek lisesi mezunuyum. Buradan mezun olacak öğrenciler edindikleri mesleklerle bu güzel kuruluşlarda istihdam edilecek” dedi. İÇDAŞ Genel Müdürü Bülend Engin, mesleki eğitim öğretime büyük önem verdiklerini kaydederek “Bu güzel, bu mübarek topraklarda İÇDAŞ olarak kaçıncı okulu açıyoruz inanın saymıyoruz. Allah bize güç verdikçe, İÇDAŞ ürettiği sürece böylesine güzide eğitim öğretim yuvalarımızı açmaya da devam edeceğiz” diye konuştu. AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan da ülkeye önemli katkılar sağlayan İÇDAŞ ile gurur duyduklarını söyledi. İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu...