26 / 04 / 2024

içkale kandilli konakları

içkale kandilli konakları

İstanbul Anadolu yakasında Üsküdar'a bağlı Kandilli'de hayata geçirilen Demsa Kandilli Konakları, İçkale Kandilli Konakları ve Elysium Serene Kandilli projeleri 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

İçkale Kandilli Konakları'nın havadan videosu!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'a bağlı Kandilli'de yükselen İçkale Kandilli Konakları toplam 19 adet villadan meydana geliyor. İçkale Kandilli Konakları 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

İçkale Kandilli Konakları nerede? Havadan videosu!

İçkale Kandilli Konakları www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener, Antalya ve Alanya için tsunami uyarısı yaptı!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Antalya ve Alanya bölgesi için tsunami uyarısı yaptı. Prof. Dr. Özener, “Bir deprem olduğu zaman kesinlikle deniz kıyısından uzaklaşarak yüksek bölgelere çıkmakta fayda var” ifadelerini kullandı.

24 Mayıs 2023 son dakika deprem listesi! Bugün deprem nerede, ne zaman oldu? İşte Kandilli Rasathanesi verileri!

24 Mayıs Çarşamba deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ediyor. İşte 24 Mayıs 2023 Çarşamba Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

22 Mayıs 2023 son dakika deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

22 Mayıs Pazartesi deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi açıklandı mı? Vatandaşlar bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 22 Mayıs 2023 Pazartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

20 Mayıs 2023 son dakika depremler! Nerede, ne zaman deprem oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

20 Mayıs Cumartesi son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 20 Mayıs 2023 Cumartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Erzurum Aşkale Kandilli TOKİ başvuru tarihleri 2021!

Erzurum Aşkale Kandilli TOKİ başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Erzurum Aşkale Kandilli TOKİ başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Erzurum Aşkale Kandilli başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum Aşkale Kandilli projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

Ankara İçkale'de 234 konut restore edilecek! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan "İçkale 1. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projesi”nde çalışmalar tamamlanmak üzere. 2.etap için ihale yapılacak projede 234 konut restore edilecek. 

Şanlıurfa Kale Eteği'nde kamulaştırma başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün 'ilk önceliğim' dediği Kale Eteğindeki evlerin kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Derin Mermerci Nef Kandilli için özel davet düzenledi!

Lüks konut segmentine yeni bir bakış açısı getiren Nef’in “Luxury Living” konsepti ile hayata geçirdiği Nef Kandilli projesi için lansman öncesi özel bir davet düzenlendi.

Firuzköy 3S Kale Firuze Konakları ödeme kampanyası 2018!

523 adet konut ve 45 adet mağazadan meydana gelen Firuzköy 3S Kale Firuze Konakları'nda 1+1 ile 4+1 arasında daire seçenekleri sunuluyor..

Firuzköy 3S Kale Firuze Konakları fiyat listesi!

Firuzköy 3S Kale Firuze Konakları fiyat listesi 399 bin TL'den başlıyor. 3S Kale Holding tarafından inşa edilmekte olan projede vade farksız 36 ay ve vade farksız 48 ay ödeme yapılabiliyor...

Avcılar 3S Kale Firuze Konakları fiyat listesi!

3S Firuze Konakları projesi 40 bin 853 metrekare alan üzerine 3S Kale Holding tarafından inşa ediliyor. Avcılar 3S Kale Firuze Konakları fiyat listesi 399 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

3S Kale Firuze Konakları ödeme seçenekleri!

Toplam 523 konut ve 45 ticari birimden oluşan 3S Kale Firuze Konakları 3S Kale Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte 3S Kale Firuze Konakları ödeme seçenekleri...

içkale kandilli konakları Haberi

içkale kandilli konakları


Kandilli'de yer alan 3 projenin havadan görüntüleri için...