19 / 04 / 2024

iconova gaziantep fiyat

iconova gaziantep fiyat

Gaziantep İconova Konutları 3+1'den 8+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. 7 bloktan oluşan proje 52 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Peki Gaziantep İconova nerede?

Gaziantep Büyükşehir'den konut imarlı 2 arsa! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış fiyatı dudak uçuklattı.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep'te 26 bin metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Gaziantep Şahinbey'de imarlı arsa fırsatı!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın metrekare birim fiyatı 2 bin 400 TL olarak belirlendi.

Gaziantep'te 47 bin 576 metrekarelik konut imarlı arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Burçkarakuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı konut imarlı 2 arsayı satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından 2 adet konut imarlı arsa satış ihalesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki arsaların fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Gazi Konut, Gaziantep'te arsa satıyor! 48 bin metrekarelik arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

Gazi Konut, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Geneyik Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte arsanın fiyatı ve tüm detaylar...

Villa Voyage Gaziantep güncel fiyat listesi!

Villa Voyage Gaziantep güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Villa Voyage Gaziantep güncel fiyat listesinden önce proje detaylarını paylaşalım...

Konut fiyat artışında lider Gaziantep!

Konut fiyatlarının en çok arttığı illerin başında yüzde com 63,19 ile Gaziantep, yüzde 46,15 ile Antalya, yüzde 43,30 ile Eskişehir, yüzde 36,43 ile Çorum ve yüzde 36,07 Sakarya geldi.

TOKİ Gaziantep 2020 projeleri!

TOKİ 100 bin sosyal konut fiyat listesi nasıl? TOKİ 100 bin sosyal konut ödemeleri nasıl? TOKİ Gaziantep 2020 başvuru için gerekli belgeler neler? TOKİ Gaziantep 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Gaziantep 2020 başvuru şartları neler? İşte tüm detaylar TOKİ Gaziantep 2020 projeleri...

Vakıf GYO, Iconova Gaziantep'te hasılat paylaşımı sözleşmesi imzaladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Iconova Gaziantep projesinde mülkiyet edinme gayesi olmaksızın yatırım yapılması amacıyla, 3 yıl süreli hasılat paylaşımlı ortak girişim sözleşmesi imzaladı.

Gaziantep‘te ortalama konut fiyatları 247 bin TL!

Gaziantep‘de konut yatırımının ortalama geri dönüş süresi 18 yıl olarak açıklandı.  Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa verilerine göre ortalama konut fiyatı 247 TL. 

Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

570 adet daire ile 23 ticari birimden meydana gelen Iconova Gaziantep'te dairelerin 2018 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Peki, Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

iconova gaziantep fiyat Haberi

iconova gaziantep fiyat

İconova Gaziantep Rezidans'ta teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 570 adet daireden meydana geliyor. 


"Gaziantep İconova nerede?" sorusuna Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi yanıtını verebilmek mümkün. Proje Acarsan Holding ve Şireci Grup imzasıyla inşa ediliyor. 


Tasarımı Allah yazısına benzetilen Gaziantep İkonova Residence'de 3 oda 1 salon, 4 oda 1 saloni 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 8 oda 1 salon konutlar yer alıyor. 


Satış fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteren İkonova Gaziantep Evleri 47 katlı 1 kule ve 27 katlı 6 kule olmak üzere 7 blok halinde hayata geçiriliyor. Projenin arsa alanı ise 52 bin metrekare olarak belirlendi. 


Gaziantep İkonova Konutları'nın mimarisi Tago Mimarlık ofisinden Gökhan Aktan Altuğ tarafından tasarlandı. Projede dairelerin alanları 193 ile 1.000 metrekare arasında değişiyor. 


Gaziantep İconova...