25 / 04 / 2024

İcralık gayrimenkuller borsa

İcralık gayrimenkuller borsa

Gayrimenkul Borsası AŞ Üst Yöneticisi Kurtuluş Altun yaptığı açıklamada, "İcralık gayrimenkuller mezatlarda değil serbest borsada, GABORAS'ta, işlem görmelidir. Bu vesileyle değerinde satılarak borçlunun yükü bir nebze hafifletilmelidir" dedi.

Ankara ve bir şehirde daha kiralık gayrimenkuller! Bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Isparta'da yer alan gayrimenkuller için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak olan o ihaleler ile ilgili detaylar..

Borsa İstanbul’da yılın ilk halka arzı yarın başlıyor. İşte 2 şirketle ilgili tüm detaylar!

Borsa İstanbul’da uzun süredir beklenen yükseliş başladı ve BIST 100 endeksi bugün rekor kırdı. Borsa Temel Analisti Tardu Barlas X sosyal medya hesabından bu hafta halka arz olacak #Patek ve #Bork şirketleriyle ilgili tüm detayları paylaştı. İşte bilinmesi gerekenler...

14 yıllık borsacı açıkladı! Halka arzlarda yükseliş trendi devam edecek mi?

Borsa güne yükselişle başlarken son halka arzlardaki son durum da merak ediliyor. 14 yıllık borsacı Borsa Yolunda resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda halka arzlarda yükseliş trendinin devam edip etmeyeceğini açıkladı.

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

14 yıllık borsacıdan açıklama: Borsanın tekrar yükselmeyeceğini düşünenler ağır yanılacak!

14 yıllık borsacı Borsa Yolunda resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsanın tekrar yükselmeyeceğini düşünenlerin ağır yanılacağını söyledi. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi! BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,24 yükselişle 7.622,69 puandan başlarken Ekonomist Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi. 

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Belediyeden satılık ve kiralık gayrimenkuller! İhalesi 20 Kasım'da!

Tokat İli Zile Belediye Başkanlığı, Tokat Zile'de yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kızılbük GYO hisselerinde manipülasyon için sözleşme imzalanmış: İşte borsa tarihine geçen büyük oyun!

Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının birikimlerini “fiyat oyunlarıyla” eriten manipülatörlerin aralarında imzaladığı yazılı sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Ilıcak ile Bilal Turgut'un Kızılbük GYO hisseleri için yaptığı spekülasyon anlaşması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

İzmir Bergama'da 25 adet arsa ile arazi satılıyor! Metrekaresi 60 TL'den başlayan fiyatlarla satılık gayrimenkuller!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir ili, Bergama ilçesinde yer alan toplam 25 adet arsa ve araziyi 134 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Borsa yatırımcıları dikkat! Borsa peş peşe rekor kırsa da beklenen istihdam gelmedi!

Borsa, yüksek enflasyonun da etkisiyle arka arkaya rekor kırarak yatırımcısına kazandırdı. Ancak BIST 100’deki şirketlerin istihdamı beklenen oranda artmadı.

Borsa İstanbul'un en büyük halka arzı yaklaşıyor! Tarih belli oldu

Borsa İstanbul tarihinin en büyük halka arzı olacak TAB Gıda için talep toplama tarihi açıklandı. İşte tüm detaylar...

30 Ağustos 2023'te Borsa açık mı? Çarşamba günü borsada işlem yapılabilecek mi?

Yarın, 30 Ağustos Çarşamba günü, borsada işlem yapmayı düşünen kişiler Borsa İstanbul'un açık olup olmayacağı hakkında endişeler taşıyor. İşte 30 Ağustos 2023 yarın borsaların durumu...

İcralık gayrimenkuller borsa Haberi

İcralık gayrimenkuller borsa

Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Üst Yöneticisi (CEO) Kurtuluş Altun, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, bankaların elindeki gayrimenkul sayısının her geçen gün arttığını kaydederek, bu gayrimenkullerin genelde değerinin altında satıldığını belirtti.

Bugün bankalarca satışa çıkarılan icralık gayrimenkulün 20 bini aştığının tahmin edildiğini belirten Altun, 25 bankanın sadece kendi internet sitelerinden satışa çıkardığı gayrimenkul sayısının 11 bin 913 olduğunu, diğer internet siteleriyle birlikte sayının 25 bin adede dayandığını söyledi.

Kurtuluş Altun, bankalara emanet edilen teminat varlıklarının, geri dönmeyen kredilerden etkilenerek işlem görmeye başlamasının ve ilamlı, ilamsız ya da takipli işlemlerin yaygınlık kazanmasının her kesim için sıkıntı verici olduğunu belirtti.

Geçen sene sayısı 30 milyonu aşan genel icra takip dosyalarının 2020 yılında 40 milyona varabileceğinden korkulduğunu aktaran Altun, bu dosyaların etkilediği teminat varlıklarının sayı ve değer bakımından...