25 / 04 / 2024

İdaş İstanbul sorumluluk beyanı

İdaş İstanbul sorumluluk beyanı

İdaş İstanbul Döşeme Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İdaş İstanbul sorumluluk beyanını yayınladı.İşte İdaş İstanbul sorumluluk beyanı...

Charlize Theron evini 117 milyon TL'ye satışa çıkardı! İstanbul'da o fiyata ev alınmıyor!

Dünyaca ünlü oyuncu Charlize Theron, Hollywood’daki malikanesini 3.8 milyon dolara yaklaşık olarak 117 milyon liraya satışa çıkardığını duyurdu. Buna göre, ünlü oyuncu evini istediği fiyata satsa da İstanbul'da bulunan bazı semtlerdeki evleri bile alamaz.

İlber Ortaylı: İstanbul'da beklenen deprem için gerekli tedbirler alınmıyor! Anadolu'ya taşınma başlamalı!

Beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili yorumlar peş peşe geliyor. Türk tarihçi, akademisyen ve yazar İlber Ortaylı da İstanbul'da beklenen deprem için gerekli tedbirlerin alınmadığına dikkat çekerek, yapılması gerekenleri tek tek açıkladı.

İstanbul'da metrekare bazında en pahalı ofis kirası 765 TL ile Levent'te!

İstanbul'da metrekare bazında ofis kiraları açıklandı. Haziran'da İstanbul ofis pazarında genel arz 6,46 milyon metrekare olurken, doluluk da son 10 senenin zirvesinde. Peki İstanbul'da ofis kiraları ne kadar oldu?

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Emekli promosyonundan sonra bir adım da büyükşehirden! 4 bin 500 TL verecekler

Emeklilere yönelik promosyon kampanyasının etkileri devam ederken, bir önemli adım da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Belediye, öğrencilere yönelik yeni bir burs kararına imza attı.

İstanbul'da bu yollar trafiğe kapatıldı! Yola çıkacaklar dikkat! İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

İstanbul'da İstanbul'u Koşuyorum etkinliği ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar mitingi sebebiyle bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı? İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

DentGroup Almanya'da klinik açıyor!

İlk şubesini 2006'da İstanbul Bağdat Caddesi'nde açan DentGroup şubeleşmeye başladı. Şirket, Almanya'da klinik açmaya hazırlanıyor.

MIPIM, 2019’da İstanbul’da!

Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360 öncesi gerçekleştirilen toplantıda bazı açıklamalar yapan Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, MIPIM Fuarı'nın 2019’da İstanbul’da yapılacağını söyledi.

12'nci Gayrimenkul Fuarı Ve Arap-Türk Zirvesi İstanbul'da yapılacak!

Körfez ülkeleri başta olmak üzere farklı ülkelerden 500’den fazla yabancı yatırımcının katılım göstereceği 12’inci Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. 

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28 Nisan'da başlıyor!

farklı ülkelerden 500'den fazla yabancı yatırımcının katılım göstereceği 12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan'da İstanbul'da gerçekleştirilecek.

MIPIM Fuarı 2019’da İstanbul’a geliyor!

İnşaat sektörünün önde gelen isimleri Cannes’da bir araya geldiler. Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan, MIPIM’in 2019’da İstanbul’da yapılması için görüşmeler sağladıklarını açıkladı. 

Four Points by Sheraton, İstanbul'da 4 yeni otel açacak!

Er Yatırım'ın turizmde başlattığı yeni yatırım atağı hakkında konuşan Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat," 2018 yılında Kağıthane ve Gebze'de, 2019'da da İstanbul Kartal ve Ataşehir’de otel projelerimiz olacak. Toplam 300 milyon TL'ye mal olacak " dedi.

İstanbul'da yılda 200 bin konut dönüşecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Türkiye’de Kentsel Dönüşüm ve İstanbul konulu bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda İstanbul’da 200 bin Anadolu’da ise 300 bin birim olmak üzere yılda 500 bin bağımsız birimin dönüşümünün hedeflendiğinin altı çizildi.

İdaş İstanbul sorumluluk beyanı Haberi

İdaş İstanbul sorumluluk beyanı

İdaş tarafından yapılan açıklama şöyle;


FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN

KARAR TARİHİ: 22.08.2014

KARAR SAYISI : 866





SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN "SERMAYE PİYASASINDA FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN ESASLAR TEBLİĞİ"NİN İKİNCİ BÖLÜMÜNÜN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK BEYANI


a) Şirketimizin Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II-14.1) sayılı "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" hükümleri uyarınca Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından yayınlanan Türkiye Muhasebe Standartları/Türkiye Finansal Raporlama Satandartları çerçevesinde hazırlanmış ve 22/08/2014 tarih ve 866 Sayılı Yönetim Kurlu Kararı ile onaylanan, 01.01.2014-30.06.2014 dönemine ait Konsolide Finansal Tablolarının ve Faaliyet

Raporunun tarafımızca incelendiğini,


b) Şirketteki görev ve sorumlulıuk alanında sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, 01.01.2014-30.06.2014 dönemi Konsolide Finansal Tablo ve Faaliyet raporunun önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama veya açıklamanın yapıldığı tarih itibariyle yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek...