25 / 04 / 2024

İdea Turistik Servisleri adres

İdea Turistik Servisleri adres

İdea Turistik Servisleri Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eray Berber tarafından kuruldu. 

İdea Turistik Servisleri Limited Şirketi kuruldu!

İdea Turistik Servisleri Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eray Berber tarafından kuruldu. 

Turistik Doğu Ekspresi seferleri bugün başlıyor!

Turistik Doğu Ekspresi, bugün saat 19.00’da tarihi Ankara Garı’nda gerçekleştirilecek törenle ilk seferi için hareket ediyor.

OFC Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi kuruldu!

OFC Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon 320 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Ciğer tarafından kuruldu... 

Turistik Doğu Ekspresi yarın açılıyor!

Doğu Ekspresi'nde artan yolcu talebi karşılanamadığı için, Ankara-Kars-Ankara arasında turizm amaçlı Turistik Doğu Ekspresi seferi konuldu. Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi yarın gerçekleştirilecek.

Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi için geri sayım başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yaptığı girişimlerle dünyanın en güzel ilk 4 tren rotasından birinde sefer yapan Doğu Ekspresi'nin yanı sıra "Turistik Doğu Ekspresi" 29 Mayıs tarihindeseferlere başlayacak.

Popüler Turistik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Popüler Turistik Hizmetler Limited Şirketi  bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Havva Yağcı tarafından kuruldu...

Akın Ndt ve Kalite Servisleri Limited Şirketi kuruldu!

Akın Ndt ve Kalite Servisleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Tohumcu tarafından kuruldu..

Alin Turistik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alin Turistik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Tolga Altundaş tarafından kuruldu.

5 yeni turistik ekspres geliyor!

Doğu Ekspresi’ne yönelik yoğun talep sonrası hattın ‘turistik’ olarak hizmet vermesine vesile olurken, beş yeni ‘turistik ekspres’ hat daha yapılması planlanıyor.

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 72 bin 101 TL sermaye bedeli M. Muhittin Ciğer, Mehmet Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.

Erzurum Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi kuruldu!

Erzurum Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 97 bin 220 TL sermaye bedeli M. Muhittin Ciğer, Mehmet Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.

Mabolla Turistik İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mabolla Turistik İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Diler Erdoğan Arslan ve Öktem Arslan ortaklığında kuruldu.

Nuri Ersoy: Turistik Doğu Ekspresi'ni hizmete sunuyoruz!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ''Turistik Doğu Ekspresi'ni hizmete sunuyoruz. Yeni hedefimiz ise Türkiye'de tren turizminin popülaritesini artırmak ve bu konsepti başka şehirlerimize de yaymak" şeklinde konuştu.

İdea Turistik Servisleri adres Haberi

İdea Turistik Servisleri adres

İdea Turistik Servisleri Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eray Berber tarafından kuruldu. 

İdea Turistik Servisleri Limited Şirketi konusu: 

TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g. Her türlü hava,...