29 / 03 / 2024

İdeal Home Ev eşyaları

İdeal Home Ev eşyaları

İdeal Home Ev eşyaları Züccaciye ve Çeyiz Fuarı’na katılıyor. Zorlu Grubu’nun üretim ve pazarlamasını üstlendiği Pierre Cardin sofra koleksiyonu, yeni desenleri ile 2. Hall, A26 Standında ziyaretçileriyle buluşacak.

Studio House projesinde ister ticari, ister ev tapulu daireler! 24 ayda teslim! 

Mega kent İstanbul’un dönüşümünde önemli rol üstlenen Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Bahçeşehir’de inşa ettiği ‘Studio House Ispartakule Projesi’nde home ofis daireler ticari tapu veya ev tapusu ve yüzde 18 KDV ile alıcılarını bekliyor.

Evlenmeye hazırlananlar, kaçırırsanız üzülürsünüz! Karaca Home’da yüzde 40’a varan indirim! 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Köklü giyim ve ev ürünleri markalarından Karaca Home’da yüzde 40’a varan oranlarda büyük indirim başladı. İndirimde hangi ürünler var? Kampanya ne kadar sürecek?

English Home bombayı patlattı: yüzde 90’a varan çılgın indirim! English Home 30 Ekim 2022 fiyat listesi

Ev tekstil ve dekorasyon markası English Home çılgın indirimlerle karşımızda. Tüm kategorilerdeki yüzde 60 indirime ek olarak ekstra yüzde 30 indirim daha yaptı. İşte çılgın indirimler… English Home 30 Ekim 2022 fiyat listesi..

English Home’da yeni kampanya! Yüzde 60’a ek sepette yüzde 20 indirim! İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ev tekstilinde Türkiye’de önde gelen mağazalardan olan English Home’da yeni indirimli fiyatlar açıklandı. İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

English Home kahve fincanlarında net yüzde 60 çılgın indirim! English Home 22 Ekim 2022 fiyat listesi

Ev tekstil ve dekorasyon markası English Home fincan takımlarında net yüzde 60 indirim yaptığı duyurdu. İşte o ürünler..

English Home pike takımlarında yüzde 50 indirim fırsatı! English Home 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Dönem trendlerini uygun fiyatlarla evlere taşımaya çalışan ev tekstil ve dekorasyon markası English Home yatak odası grubunda yüzde 50 indirim yaptı. İşte o ürünler..

English Home banyo kategorisinde tam yüzde 50 indirim! English Home 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Ev dekorasyon ve tekstil markası English Home banyo kategorisinde tam yüzde 50 indirim yaptı. İşte o ürünler..

English Home ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 60 indirim! English Home 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Ev dekorasyon ve tekstil markası English Home tüm indirimlere ek ev dekorasyon ürünlerinde sepette yüzde 60 indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte indirimli o ürünler…

English Home’da fırsat ürünleri: sepette yüzde 60’a varan indirim! English Home 12 Ekim 2022 fiyat listesi..

Dönem trendlerini evlere taşıyan ev tekstil mağazası English Home’da tüm kategorilerdeki indirimlere ek seçili ürünlerden oluşan ‘fırsat ürünleri’ kategorisinde sepette yüzde 60’a varan indirim var. İşte indirimli fırsat ürünleri..

English Home kozmetik ürünlerinde yüzde 70’e varan indirim! English Home 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Dönem trendlerini evlere taşıyan ev tekstil mağazası English Home’da tüm kategorilerdeki indirimlere ek kozmetik grubunda sepette yüzde 50 artı 20 indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte o ürünler..

Aldın aldın! English Home’da yüzde 60’a varan indirim! English Home 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Türkiye'nin sevilen ev ve yaşam markası English Home'da yüzde 60 indirim sizleri bekliyor. Sofra, banyo ürünleri, yatak odası tekstili, mutfak eşyalarında ve daha birçok üründe indirimler devam ediyor. İşte, English Home çok satanlar 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

English Home mutfak ürünlerinde yüzde 60 indirim! English Home 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Dönem trendlerini evlere taşımaya devam eden ev tekstil mağazası English Home’da sofra ve mutfak grubunda sepette yüzde 50 artı 20 indirim fırsatı sizleri bekliyor.

Çekilişe katıl, Bosch ev aletleri kazanma fırsatı yakala!

31 Ekim 2022  tarihine kadar bosch-home.com.tr/cekilisfirsati sayfasında yer alan formu doldurup, ankete katılanlara çekilişle donduruculu buzdolabı, bulaşık makinesi ve şarjlı dik süpürgenin de aralarında olduğu hediyeler veriliyor. İşte Bosch’un çekilişle ev aletleri dağıttığı kampanyanın detaylar

İdeal Home Ev eşyaları Haberi

İdeal Home Ev eşyaları

Pierre Cardin, sofra koleksiyonu ile 17-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek İdeal Home Ev eşyaları Züccaciye ve Çeyiz Fuarı’na katılıyor. Zorlu Grubu’nun üretim ve pazarlamasını üstlendiği Pierre Cardin sofra koleksiyonu, yeni desenleri ile 2. Hall, A26 Standında ziyaretçileriyle buluşacak.



Kalitesi, şıklığı ve zarafeti ile evlere şıklık katan Pierre Cardin sofra koleksiyonu, Nisan ayında düzenlenecek İdeal Home Fuarı’na son koleksiyonu ve koleksiyonun yeni ürünleriyle konuk oluyor. 


Yaklaşık 264 metrekarelik alana sahip stand alanında sergilenecek koleksiyon, yüksek kalitede malzeme kullanımı ve desen çeşitliliği ile dikkat çekiyor, sofralara yeni bir soluk getiriyor. İnce detayların bir arada sunulduğu koleksiyonda, yemek takımları, kahvaltı takımları, çatal-bıçak takımlarının yanı sıra; cam sofra takımları ve masa örtüleri ile tencere setleri de yer alıyor.


Pierre Cardin sofra koleksiyonunda “Wedding”, “Gala”, “All day”...