19 / 04 / 2024

Pierre Cardin, İdeal Home Fuarı’nda yeni koleksiyonunu sergiliyor!

Pierre Cardin, İdeal Home Fuarı’nda yeni koleksiyonunu sergiliyor!

İdeal Home Ev eşyaları Züccaciye ve Çeyiz Fuarı’na katılıyor. Zorlu Grubu’nun üretim ve pazarlamasını üstlendiği Pierre Cardin sofra koleksiyonu, yeni desenleri ile 2. Hall, A26 Standında ziyaretçileriyle buluşacak.



Pierre Cardin, sofra koleksiyonu ile 17-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek İdeal Home Ev eşyaları Züccaciye ve Çeyiz Fuarı’na katılıyor. Zorlu Grubu’nun üretim ve pazarlamasını üstlendiği Pierre Cardin sofra koleksiyonu, yeni desenleri ile 2. Hall, A26 Standında ziyaretçileriyle buluşacak.



Kalitesi, şıklığı ve zarafeti ile evlere şıklık katan Pierre Cardin sofra koleksiyonu, Nisan ayında düzenlenecek İdeal Home Fuarı’na son koleksiyonu ve koleksiyonun yeni ürünleriyle konuk oluyor. 


Yaklaşık 264 metrekarelik alana sahip stand alanında sergilenecek koleksiyon, yüksek kalitede malzeme kullanımı ve desen çeşitliliği ile dikkat çekiyor, sofralara yeni bir soluk getiriyor. İnce detayların bir arada sunulduğu koleksiyonda, yemek takımları, kahvaltı takımları, çatal-bıçak takımlarının yanı sıra; cam sofra takımları ve masa örtüleri ile tencere setleri de yer alıyor.


Pierre Cardin sofra koleksiyonunda “Wedding”, “Gala”, “All day” olmak üzere üç konsept yer alıyor. Wedding serisi, başta çeyiz olmak üzere, uzun yemek davetleri, kutlamalar gibi özel günlerde kullanılmak üzere tasarlandı. Gala ise, günlük kullanım için kalite ve şıklıktan ödün vermezken; all day konseptli ürünler ise kahvaltı takımı gibi daha az parçalı ve günlük tasarımlardan oluşuyor.


Ürünlerinin tümü, gelişmiş teknoloji ve yüksek kaliteli ham madde kullanılarak üretilen Pierre Cardin sofra koleksiyonu, eşsiz görünümlerini yıllar boyu koruyarak, her daveti eşsiz kılmaya devam ediyor. Pierre Cardin sofra koleksiyonu ürünleri, Linens mağazaları ve Taç mağazaları yanı sıra; Linens Online ve Taç Online alışveriş sitelerinde de satışa sunuluyor.


Pierre Cardin hakkında detaylı bilgi için www.tac.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.



Geri Dön