25 / 04 / 2024

İdeal Home Fuarı Pierre Cardin

İdeal Home Fuarı Pierre Cardin

İdeal Home Ev eşyaları Züccaciye ve Çeyiz Fuarı’na katılıyor. Zorlu Grubu’nun üretim ve pazarlamasını üstlendiği Pierre Cardin sofra koleksiyonu, yeni desenleri ile 2. Hall, A26 Standında ziyaretçileriyle buluşacak.

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Atabeyi Grup Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

Atabeyi Grup imzası taşıyan Atabeyi Villaları projesi Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı’nda yerini aldı.

Konya Gayrimenkul Fuarı 25 Nisan'da açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

Home&Tex Fuarı Yeşilköy'de başladı!

500'den fazla markayı aynı çatı altına toplayacak Home&Tex Fuarı, Yeşilköy'de başladı. Fuar, 60'ın üzerinde ülkeden 30 bin üzerinde yerli ve yabancı alıcıyı bir araya getirecek.

Home&Tex Fuarı 26 Eylül'de başlıyor!

500'den fazla markaryı aynı çatı altında toplayacak Home&Tex Fuarı 26-29 Eylül'de, CNR Expo Yeşilköy'de düzenleniyor.

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ. ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliği ile  düzenlenen 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile 2. Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

Fakir Hausgeräte'ye 12. Ideal Homex Fuarı’ndan büyük ilgi!

Elektrikli ev aletleri sektörünün öncü markası Fakir Hausgeräte, 12. Ideal Homex Fuarı’nda, Fakir Kaave ve renkli mutfak grubu ürünleriyle yerini aldı…

ISAF Fuarı 29 Eylül'de başlıyor!

Sektörün sabırsızlıkla beklediği, Marmara Tanıtım Fuarcılık’ın amiral gemisi olan ISAF Fuarları çok yakında kapılarını ziyaretçilerine açıyor. ISAF Security Fuarı, IT Security Fuarı ve Smart Home Fuarı olarak üç ana başlık altında 29 Eylül-2 Ekim, 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Müsiad Konya şubesi inşaat fuarında!

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan heyet, 26-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev fuarını gezdi.

Konya'da İnşaat, Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı açıldı!

Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Büyükşehir Belediyesi ve TİMFED işbirliğiyle düzenlenen İnşaat, Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı'nın açılışı, KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde yapıldı.

Ideal Home Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık Yönetim ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ideal Home Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık Yönetim ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Türkan Ertem tarafından 20 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

Ideal Standard tasarımlarıyla 39.Yapı Fuarı’nda!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, bu yıl 39.’su düzenlenen Yapı Fuarı’na, yeni teknoloji ve tasarımlarıyla en son banyo trendlerini sergileyeceği 300’e yakın ürün ile damgasını vuracak.

Dev firmalar İDEV Fuarı'nda boy gösterdi!

İdeal ev, evlilik ve konut fuarında (İDEV) konut projeleri alanında faaliyet gösteren firmalarla görüştük. Firmalar ikincisi düzenlenen İDEV fuarında ilgiden oldukça memnun olduklarını belirttiler.

İdeal Home Fuarı Pierre Cardin Haberi

İdeal Home Fuarı Pierre Cardin

Pierre Cardin, sofra koleksiyonu ile 17-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek İdeal Home Ev eşyaları Züccaciye ve Çeyiz Fuarı’na katılıyor. Zorlu Grubu’nun üretim ve pazarlamasını üstlendiği Pierre Cardin sofra koleksiyonu, yeni desenleri ile 2. Hall, A26 Standında ziyaretçileriyle buluşacak.



Kalitesi, şıklığı ve zarafeti ile evlere şıklık katan Pierre Cardin sofra koleksiyonu, Nisan ayında düzenlenecek İdeal Home Fuarı’na son koleksiyonu ve koleksiyonun yeni ürünleriyle konuk oluyor. 


Yaklaşık 264 metrekarelik alana sahip stand alanında sergilenecek koleksiyon, yüksek kalitede malzeme kullanımı ve desen çeşitliliği ile dikkat çekiyor, sofralara yeni bir soluk getiriyor. İnce detayların bir arada sunulduğu koleksiyonda, yemek takımları, kahvaltı takımları, çatal-bıçak takımlarının yanı sıra; cam sofra takımları ve masa örtüleri ile tencere setleri de yer alıyor.


Pierre Cardin sofra koleksiyonunda “Wedding”, “Gala”, “All day”...