20 / 04 / 2024

Ideal Standard tasarımlarıyla 39.Yapı Fuarı’nda!

Ideal Standard tasarımlarıyla 39.Yapı Fuarı’nda!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, bu yıl 39.’su düzenlenen Yapı Fuarı’na, yeni teknoloji ve tasarımlarıyla en son banyo trendlerini sergileyeceği 300’e yakın ürün ile damgasını vuracak.



Ideal Standard’ın Devrim Yaratacak Teknoloji ve Tasarımları


39.Yapı Fuarı’nda



Mükemmel bir banyo için tüm tasarım alternatiflerini geniş bir ürün yelpazesinde sunan dünya devi Ideal Standard; seramik, mobilya, armatür&duş ve aksesuar ürünlerindeki son yeniliklerini Yapı Fuarı’nda sergileyecek.


105 ülkeden 1.250 katılımcı firmanın 18 bin 640 ürünü sergileyeceği 39. Yapı Fuarı’nda Ideal Standard’ın da 300'e yakın ürünü yer alacak. Devrim niteliğinde bir inovasyona sahip olan Aquablade teknolojisi, ilk kez görücüye çıkacak olan Tesi ve Connect Air serilerinin yanı sıra armatürlerde Idealstream, banyo dolaplarında ise Drop New, Slimline ve Vito serileri bunlardan bazıları. Ideal Standard’ın banyo gereçlerindeki lüks segment markası Jado da aleo veranın akışkan formundan ilham alınarak tasarlanan JES serisini fuarda sergileyecek. 

Klozet sifon teknolojisinde devrim; Aquablade 

Kanalsız klozetin mucidi Ideal Standard, hayata geçirdiği Aquablade teknolojisi ile dünyada bir ilki gerçekleştirdi. “Microslot" teknolojisinin kullanıldığı Aquablade sayesinde su, tıpkı bir şelale gibi tüm hazneye eşit dağılıyor. Böylece, klozetin arka, ön ve yan olmak üzere tüm bölgelerine ulaşarak, %100 temizlik ve hijyen sağlıyor. "Su perdesi" şeklindeki kanal tasarımı ile türbülansı azaltıp yıkama performansını maksimize ederek aynı zamanda daha sessiz bir yıkama imkanı sunan Aquablade, klozet kapağının oturma kısmı kapanınca su çıkış kanalı hiçbir şekilde gözükmediği için estetik açıdan da farkını ortaya koyuyor.


Devrim niteliğindeki Aquablede teknolojisi; Tonic II, DEA, Tesi ve Connect Air gibi tüm yeni serilerde bulunuyor.  Aquablade donanımlı bu klozetler, üstün tasarımı ve su sıçratmayan özelliği ile diğer kanalsız klozetlerden farklılaşıyor. Ideal Standard, bu üstün teknolojiyi farklı serilerde sunarak, tasarım ve hijyeni farklı zevklerdeki ve boyutlardaki banyolara taşıyor.

Tesi, sizin için en iyisi...

Ideal Standard’ın yeni serisi Tesi; işlevsellik, estetik ve ulaşılabilirliğin bir araya geldiği hünerli bir seri... Tesi vitrifiye seramik ve armatür serisi tüketicilere banyolarında aradıkları konforu; tasarım ve fonksiyonellik arasında kurduğu mükemmel bir denge ile sunuyor. Ideal Standard’ın ünlü tasarımcılarından Robin Levien tarafından tasarlanan Tesi, zarif çizgileri ve net tasarımı ile banyolara ayırt edici ve estetik bir görünüm kazandırıyor. Tesi ankastre duş ve banyo bataryaları; sıva altı seti ile özel ekipmanlara ihtiyaç duymadan hızlı ve kolay montaj imkanı sağlayan Easy-Box teknolojisine sahip. Sifon kumandalı ve kumandasız Tesi Lavabo Bataryaları ise BlueStart teknolojisiyle batarya kolu orta konumda iken sadece soğuk su sağlıyor, bu sayede gerekenden fazla sıcak su tüketimi önlenmiş oluyor. 

Yalın tasarımıyla; Vito

Vito tasarımındaki zarif çizgileri ve net tasarımı ile banyolara estetik bir görünüm kazandırıyor. Geniş depolama imkanı sunan, dolapları ve gizli kulp sistemiyle zarif bir tasarım sergileyen Vito; tasarım ve fonksiyonellik arasında mükemmel bir denge kuruyor.

Yenilikleri ve işlevselliğiyle göz kamaştıran bir seri "Tonic II" 

Dünyaca ünlü Alman tasarım ofisi Artefakt Design Studio tarafından tasarlanan ve IF Design Award 2015'te ödüle layık görülen Tonic II serisi, tasarımındaki net çizgiler ve üstün teknolojik özellikleriyle lüks bir banyodan beklenenlere tam olarak cevap veriyor. Tonic II tezgah üstü lavabo ve asma klozet, gündelik hayatı kolaylaştırmak için her ayrıntı özenle düşünülerek tasarlanmış. Tonic II armatür, lavabo, bide, küvet ve duş teknelerini mükemmel tasarımı ile tamamlayan etkileyici batarya ve aksesuarlar da sunuyor. 


Geri Dön