18 / 04 / 2024

idilin dirsekli köyüne yardım

idilin dirsekli köyüne yardım

Rönesans Eğitim Vakfı İdil'in Dirsekli Köyü ilk ve ortaokulundaki 142 çocuğa mont, kazak,, bot ve kitap ulaştırıldı. Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın okuması için elimizden gelen çabayı sarfetmeliyiz...

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapılacak!

Esenler, çadır kamplarda yaşam mücadelesi veren İdlibliler'e yardım elini uzatıyor. "100 hanelik köy" hedefiyle başlayan yardımlarla 52 briket ev bitirildi. Esenlerli hayırseverlerin yardımlarıyla yeni hedef, İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapmak olarak belirlendi...

İzmit Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi inşa etti.

Konya Sonsuz Şükran Köyü’ne yeni kerpiç evler geliyor!

Sanatçıların yoğun ilgi gösterdiği Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Sonsuz Şükran Köyü’nde yeni kerpiç evler yapılması için çalışmalara başlandı.

Köyüne izinsiz konut yapana ceza yağacak!

Kıyılardan mera ve yaylalara kadar ülkenin neredeyse tamamının imar sisteminde değişiklik öngören yeni Tapu Kanunu yasa teklifi taslağı, köyüne izinsiz konut yapan ve konutunu izinsiz onaranlara da ceza getiriyor.

İzmit Gedikli Köy Konağı'nın ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Gedikli Mahallesi (Köyü)’ne inşa edilecek olan konağın ihalesi yapıldı.

Köyüne dönmek isteyene arsa desteği!

Sivas Valisi Gül, köyüne dönmek isteyenlerin arsa ile ilgili yaşadığı sorunları ortadan kaldırarak destek olacaklarını açıkladı...

İzmit Sepetçi Köyü'ne konak ve köy müzesi inşa ediliyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Sepetçi Köyü’nde hayata geçirilen konak ve köy müzesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Uplife Kadıköy ne zaman teslim?

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde 650 daire ve 25 mağaza yer alıyor. Peki Uplife Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor!

Turizmde yeni bir dönem başlıyor. 500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor. Turizm sektöründeki önemli adımlar Torba Yasa ile atılıyor.

Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konak inşa edilecek!

İzmit’in Sepetçi Köyü’nde 18 Temmuz Salı günü temel atma töreni yapılacak. Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konut inşa edilecek.

Uşak Bahadır Köyü'nde yapılan gölet TBMM'de!

Uşak'ın Banaz ilçesi Bahadır Köyü'ne yapılan sulama göleti meclis gündemine taşındı. CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

idilin dirsekli köyüne yardım Haberi

idilin dirsekli köyüne yardım

İdil'in Dirsekli Köyü ilk ve ortaokulundaki 142 çocuğa mont, kazak,, bot ve kitap ulaştırıldı. Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın okuması için elimizden gelen çabayı sarfetmeliyiz. 


Aslen Manisalı olduğunu belirten Dumlupınar Üniversitesi mezunu Özlem öğretmen, ilk görev yeri olan bu okulda 3 yıldır çalıştığını belirterek, "Aslında hayalim öğretmen olmak değildi ama, iyi ki öğretmen olmuşum. Bu yardımlara vesile olmak beni çok mutlu etti. 

Şimdi anlıyorum ki bu meslek tam bana göreymiş" dedi. 


Rönesans Eğitim Vakfı hakkında Rönesans Eğitim Vakfı, mal varlığı Rönesans Holding ortakları (Darendeli Ilıcak Ailesi) tarafından yapılan nakit bağışla 12 Mart 2009 yılında Ankara'da kurulmuştur. 


Rönesans Holding, inşaat ve ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanında Dünya'nın önde gelen şirketlerinden biridir. 

Uluslararası İnşaat sektörü dergisi Engineering News Records'un (ENR) 2013 yılında yayınladığı 250 En Büyük...