25 / 04 / 2024

İdris Güllüce 20 kasım programı

İdris Güllüce 20 kasım programı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin 20 Kasım programını yayınladı.

İdris Güllüce'nin 20 Temmuz programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce 20 Temmuz Pazartesi Günü Zonguldak'ın Devrek ilçesinde heyelan bölgesinde incelemelerde bulunacak.

İdris Güllüce: 20 bin 354 tesise çevre denetimi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "2015 yılı ilk 6 ayında Bakanlık merkez ile Çevre ve Şehircilik il müdürlüklerimiz tarafından 20 bin 354 tesise çevre denetimi gerçekleştirildi" dedi.

Bakan Güllüce, BM İklim Zirvesi’nde konuştu

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Peru ’da gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 20. Taraflar Konferansı Üst Düzey Oturumu ’nda konuştu.

İdris Güllüce Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi’ne katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Peru’da gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi’nde temaslarını sürdürüyor.Güllüce Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 20. Taraflar Konferansı Üst Düzey Oturumu’nda konuştu.

İdris Güllüce Peru İklim Zirvesi'ne katılacak!

İdris Güllüce Peru İklim Zirvesi'ne katılacak. Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi (BMİDÇS) 20. Taraflar Konferansı ( COP20 ) Peru/Lima’da 01.12.2014 tarihinde başladı.

İdris Güllüce'nin 20 Kasım programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin 20 Kasım programını yayınladı.

İdris Güllüce'nin 20 Ekim programı!

Çevre Şehircilik Bakanlığı sitesinden yapılan açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı sayın İdris Güllüce'nin 20 Ekim programı kapsamında Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na ardından da Bakanlar Kurulu Toplantısı'na katılacak!

İdris Güllüce: Kentsel dönüşümde tarihi yapının korunması lazım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşümde tarihi ve kültürel yapının korunması gerektiğini söyledi. Güllüce. Bursa ' da kentsel dönüşümün zor olduğuna işaret etti.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşümde tarihi ve kültürel yapının korunması lazım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşümde tarihi ve kültürel yapının korunması gerektiğini söyledi. Güllüce. Bursa ' da kentsel dönüşümün zor olduğuna işaret etti...

İdris Güllüce Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu toplantısına katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısı Programı'na ardından da Pakistan Ticaret Bakanı-Türkiye-Pakistan KEK Eşbaşkanı Khurram Dastgir Khan onuruna akşam yemeğine katılacak.

İdris Güllüce: Taksim AKM yıkılmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Taksim’de bulunan Atatürk Kültür Merkezi tartışmalarına ilişkin, 'Buranın yıkılıp, çok daha modern, çağa hitap eden bir bina yapılmalı' dedi.

İdris Güllüce, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'a vekalet edecek!

İdris Güllüce, yarın Bakü-Tiflis-Kars İpek Yolu Koridorunun Gelişiminde Yeni Fırsatlar Konferansı ve Türkiye Azerbaycan - Gürcistan Demiryolu Projesi Bakanlar Üçlü Toplantısı için Lütfi Elvan'a vekalet edecek...

İdris Güllüce, Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısına katılacak!

Türkiye - Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısı, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ’ nin katılımıyla 15 - 16 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek...

İdris Güllüce 20 kasım programı Haberi

İdris Güllüce 20 kasım programı

İdris Güllüce'nin 20 Kasım programı!




"Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek ile Görüşme"


Saat : 12.00


Yer:  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı (Makam) - Vekaletler Caddesi Bakanlıklar -Kızılay /...