29 / 03 / 2024

İdris Güllüce tüçev

İdris Güllüce tüçev

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye Çevre Koruma Vakfı'ndan (TÜÇEV) burs alan öğrencilerle yemekte bir araya geldi.Bakan Güllüce, yemekte önce TÜÇEV'den burs alan yüksek lisans ve doktora öğrencileriyle bir süre sohbet etti.

İdris Güllüce TÜÇEV'den burs alan öğrencilerle buluştu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye Çevre Koruma Vakfı'ndan (TÜÇEV) burs alan öğrencilerle yemekte bir araya geldi.Güllüce, yemekte önce TÜÇEV'den burs alan yüksek lisans ve doktora öğrencileriyle bir süre sohbet etti.

İdris Güllüce'den Mustafa Ak'a ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Keçiören Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen "E-Tahsilat Uygulaması KİOSK Cihazı'nın Tanıtım Programı"nın ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti.

İdris Güllüce: Türkiye'de 7 milyon riski yapı var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'kentsel dönüşümde rant var' eleştirilerine cevap verirken ilginç bir istatistiği paylaştı. Güllüce Türkiye'de 7 milyon yapının riskli yani depreme dayanıksız olduğunu söyledi.

İdris Güllüce: 7 milyon bina yenilenmeli!

Bursa'da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSIAD) üyeleriyle bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce Türkiye'de 7 milyon yapının riskli olduğunu söyledi.

İdris Güllüce'nin 21 Ekim programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce 21 Ekim Çarşamba günü açılış ve imza törenlerine katılacak.

İdris Güllüce Başakşehir projeleri hakkında bilgi aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı ziyaret etti. Belediye Hizmet binası fuaye alanında sergilenen proje maketlerini inceleyen Bakan Güllüce, projeler hakkında Başkan Uysal’dan bilgiler aldı.

İdris Güllüce'nin 25 Mayıs programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce pazartesi günü Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Protokol Töreni'ne katılacak.

İdris Güllüce: Türkiye çok büyük hızla dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İstanbul'da düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce programda yaptığı konuşmada kentsel dönüşümde yaşanan başarıyı anlattı.

İdris Güllüce: 3 katlı tünel projesinin ÇED raporunu hallettik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, boğaza yapılacak 3 katlı geçiş tüneliyle ilgili, "3 katlı tünelin dün ÇED Raporu’nu hallettik. 1-2 güne imzalıyorum" dedi.

İdris Güllüce Kemalpaşa'da kentsel dönüşümü başlatacak!

AK Parti'nin izmir'de Kılıçdaroğlu'na karşı liste başından milletvekili ak parti adayı göstereceği öne sürülen Bakan İdris Güllüce açılışlar yapacak.Güllüce, yarın saat 10.00'da Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm protokol törenine katılacak.

İdris Güllüce Büyük Erzurum Şöleni'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 15 Mart Pazar günü yaptığı programda öncelikle Büyük Erzurum Şöleni'ne katılacak. Ardından saat 19:00'da Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması Ödül Töreni'nde yer alacak.

Bakan Güllüce eski bakanları ve bürokratları buluşturdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Rixos Otel'de, Nafia Nezaretinden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na kadar geçen süreçte görev yapmış olan tüm bakanlara yemek verdi.

İdris Güllüce Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu'nu anlattı!

Esenler Belediyesi ile AY-BİR'in ortaklaşa düzenlediği konferansta Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 'Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu'nu anlattı. Bakan Güllüce, “Bizim hızlı bir şekilde, ivedilikle insan odaklı güzel şehirler kurmamız lazım” dedi.

İdris Güllüce'den Büyük İstanbul Tüneli açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce: "Sn.Başbakanımız ile birlikte İstanbul Mega Proje Tanıtım toplantısındayız.Bu muhteşem proje Türkiye'nin son 12 yılda geldiği noktayı göstermesi açısından çok önemli bir örnek.Gurur duyuyorum" dedi

İdris Güllüce tüçev Haberi

İdris Güllüce tüçev

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye Çevre Koruma Vakfı'ndan (TÜÇEV) burs alan öğrencilerle yemekte bir araya geldi.Bakan Güllüce, yemekte önce TÜÇEV'den burs alan yüksek lisans ve doktora öğrencileriyle bir süre sohbet etti.


Yemeğin ardından konuşan Bakan Güllüce, Türkiye'nin, başka milletlerin hakkı olan kaynaklarla değil, kendi öz kaynaklarıyla kalkındığını, bugünkü şartlara kavuştuğunu söyledi. Batılı birçok ülkenin ise geri kalmış ülkeleri sömürerek, onların kaynaklarını kullanarak gelişmiş ülke konumuna geldiğini kaydeden Bakan Güllüce, Türkiye'nin bu ülkeler arasında asla yer almadığına dikkat çekti.


Türkiye'nin dünya standartlarına uyarak sanayi yaptığını, kalkınmaya, gelişmeye çalıştığını da ifade eden Bakan Güllüce, gelinen bu noktayla övündüklerini, eksiklikleri de tamamlamak için var güçleriyle çalıştıklarını dile getirdi.

Genç öğrencilerin ürettikleri bilgilerin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğinin önemine de dikkat çeken Bakan...