20 / 04 / 2024

İETT Ayazağa arazisi

İETT Ayazağa arazisi

İETT Garajı olarak kullanılan Ayazağa arazisi 1 milyar 200 milyon TL'ye satışa sunuldu. Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihale ile ilgili teklif mektupları 27 Ekim 2021 tarihine kadar verilebilecek.

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut 334 ofislik yeni proje!

İBB iştiraki KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek olan projede 704 konut 334 ofis yer alacak.

İETT, Ayazağa'daki arazisini 1.2 milyar TL'ye satışa çıkardı!

İETT Garajı olarak kullanılan Ayazağa arazisi 1 milyar 200 milyon TL'ye satışa sunuldu. Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihale ile ilgili teklif mektupları 27 Ekim 2021 tarihine kadar verilebilecek.

Ayazağa Vadistanbul Park daire fiyatları!

Ayazağa Vadistanbul Park daire fiyatları metrekarelerine göre değişiyor. Arsa alanı 74 bin metrekareden oluşan projede anahtar teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Vadistanbul Park Konutları Ayazağa satılık!

Vadistanbul Park Konutları Ayazağa satılık dairelerin fiyatları 748 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Vadistanbul Park projesinde 762 konut, ofis ve mağazalar yer alıyor...

Vadistanbul Park Ayazağa ev fiyatları!

Vadistanbul Park Ayazağa ev fiyatları dairelerin konum ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı'nda hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Vadistanbul Park Evleri Ayazağa satılık!

Vadistanbul Park Evleri Ayazağa satılık dairelerin fiyatları 748 bin liradan başlıyor. Konut, ofis ve mağazaların olacağı Vadistanbul Park Evleri'nin lansmanı 9 Şubat'ta yapılacak...

Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Vadistanbul Park Cendere'de banka kredisiyle vade fırsatı sunuluyor. Projenin 22 bin metrekarelik mağaza alanı bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim edilecek?

Vadipark Ayazağa satış ofisi!

Vadipark Ayazağa satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Mart-Nisan aylarında satışa çıkması beklenen Vadipark Seyrantepe projesinde konut, ofis ve mağazalar olacak...

Ayazağa Vadistanbul Park satış ofisi!

Ayazağa Vadistanbul Park satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Fiyatların 748 bin TL'den başladığı projede teslimlerin Kasım 2018 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Ayazağa Vadistanbul Park teslim tarihi!

Ayazağa Vadistanbul Park teslim tarihi 2018 yılının son çeyreği olarak belirtiliyor. Ofis alanı 120 bin metrekareden meydana gelen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

İETT Ayazağa arazisi Haberi

İETT Ayazağa arazisi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Ayazağa’da bulunan 49 dönüm büyüklüğündeki arazisini satışa sundu. 

Resmi Gazete'de yer alan ilana göre; İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi, 10636 Ada, 3 Parsel sayılı arazide Arsa Satışı Karşılığı Gelir (Hasılat) Paylaşımı Usulü ile İnşaat Yapılması İşi'nin ihale edileceği belirtildi. 

İETT'nin Ayazağa arazisi satış ihalesi kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek. İhale için teklifler 27 Ekim tarihinde saat 10:00'a kadar verilebilecek. İhale, Satınalma Daire Başkanlığı İhale İşleri Müdürlüğü Hizmet İşleri Şefliği Metrohan Tünel Beyoğlu'nda yapılacak. 

İETT'nin Ayazağa ilçesinde yer alan arazisi için tahmin edilen bedel 1 milyar 200 milyon TL + KDV olarak belirlendi. Geçici teminat bedeli ise tahmin edilen toplam bedelin yüzde 3'ü yani 36 milyon TL şeklinde açıklandı. Teminat mektupları dışındaki teminatların İETT...