25 / 04 / 2024

iett yeni durak adları neler

iett yeni durak adları neler

İETT, TOKİ B Blok, Patlayıcı Maddeler Yolu ve TOKİ Konutları olan durak isimlerinin değiştirildiğini duyurdu. İETT durak isimleri değişikliği kurumun internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden duyuruldu. İşte durakların yeni adları...

Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar?

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi bugün hizmete açıldı. Peki Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar? İşte Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile ilgili ayrıntılar...

İZBAN'a iki yeni durak geliyor! Asarlık ve Koyundere durakları için ön yeterlilik ihalesi 27 Aralık’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN'a iki yeni istasyon daha kazandırmak amacıyla 27 Aralık’ta ön yeterlilik ihalesi yapacak. İşte detaylar...

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

WhatsApp'a gelecek 10 yeni özellik! Bu özellikle başa bela olacak! 

WhatsApp yeniliklerine dur durak bilmeden devam ediyor. WhatsApp’a 10 yeni özellik gelecek ancak bunlardan biri bir kesimin hoşuna gitmeyecek gibi görünüyor.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut 334 ofislik yeni proje!

İBB iştiraki KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek olan projede 704 konut 334 ofis yer alacak.

Dolar dur durak bilmeden yükseliyor! Gümüş ise giderek zayıflıyor...

Dolar/TL kuru dün akşam 18,76 TL seviyesini gördü. Dolar yeni günde de dur durak bilmeden yükseliyor. Dolar baskısı altında kalan gümüş fiyatları ise giderek zayıflıyor...

Benzine 1 lira 4 kuruşluk yeni zam geldi! Pompaya yansıdı! Opet, Total, BP ve Petrol Ofisi 19 Mayıs 2022 fiyat listesi

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar dur durak bilmiyor. Son dakika akaryakıt fiyatları milyonlarca sürücü tarafından merak ediliyor. Benzine 1 lira 4 kuruşluk yeni zam geldi. İşte Opet, Total, Shell, BP, Petrol Ofisi ve BP 19 Mayıs 2022 fiyat listesi... 

Benzin ve motorinde yeni zam beklentisi! Arabası olanlar dikkat! Bu gece...

Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren akaryakıt fiyatlarında zam haberleri dur durak bilmiyor. Alınan yeni bilgilere göre, benzin ve motorine bu gece bir zam daha geliyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na gidecek İETT hatları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın resmi açılışına sayılı günler kala, havalimanına ulaşımı sağlayacak İETT hatları ve durakları da belli oldu.

Bayburtlu İnşaat'tan yeni projeler geliyor!

Konut piyasasında durgunluk olduğu söylense de yeni inşaat projeleri dur durak bilmiyor..

Yenikapı-Atatürk Havalimanı metrosuna 2 yeni durak geliyor!

İstanbul’un ilk metro hattı olarak 1989’da hizmete giren Yenikapı-Atatürk Havalimanı metro hattı, sürücüsüz metro hattı olacak şekilde dönüştürülecek. 

iett yeni durak adları neler Haberi

iett yeni durak adları neler

İETT, resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yaptığı açıklama ile TOKİ B Blok, Patlayıcı Maddeler Yolu ve TOKİ Konutları duraklarının adlarının değiştirildiğini duyurdu. İşte o açıklama;


"Otobüs duraklarında isim değişikliği olmuştur


Durak isimlerinin anlaşılırlığını kaybetmesi, adres bilgilerinin ulaşılabilirliğini kolaylaştırabilmesi nedeni ile aşağıda bulunan durakların isimleri değiştirilmiştir:

Eski Durak İsmi             Yeni Durak İsmi

Toki B Blok                     Yahya Kemal Mesleki ve Teknik And. Lis.

Patlayıcı Maddeler Yolu  Cem Sultan Caddesi

Toki Konutları                  Necip Fazıl Kısakürek...