25 / 04 / 2024

Iğdır Beşiktaşlılar Derneği

Iğdır Beşiktaşlılar Derneği

Iğdır Aralık'ın koyu Beşiktaşlı Kaymakamı, Beşiktaşlılar'ın da desteğiyle açtığı siyahbeyaz ilkokulda köy çocuklarının makus talihini değiştirdi. Sınıflara Metin-Ali- Feyyaz, Baba Hakkı gibi isimlerin verildiği ilkokulda, 80 öğrenci öğrenim görüyor...

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Müdür ve müdür yardımcısı atama sonuçları belli oldu mu?

Müdür ve Müdür yardımcılığı Atama Sonuçları 2023 için beklenen açıklama yapıldı. Yönetici atama sonuçları açıklayan şehirler belli oldu. MEB yönetici atama sonuçları sorgulama ekranı ve atama kararlar neler?

Memurlar şimdi yeni maaşlarınıza göz atın! Öğretmen, polis, müdür, hemşire maaşları kaç TL oldu? Rakamlar tek tek geldi!

Memurlar Ocak 2024 zamlı maaşlarını merakla araştırıyor. Peki öğretmen, polis, müdür, hemşire maaşları kaç liraya yükselecek? İşte o rakamlar...

Böylesi ilk defa görüldü! Kiracılı ev, evin fiyatını düşürüyor!

Gayrimenkul sektöründe ilk defa bir durum görüldü ve deyim yerindeyse devran tersine döndü! Ev sahipleri için garanti niteliğinde olan ev kiralarında durum biraz değişti. Yüzde 25’lik zam sınırıyla tatmin olmayan kiracılar artık ev fiyatlarının düşürülmesini sağlıyor. 

Beşiktaş Rumelihisarı'ndaki riskli alana ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı (Akat) Mahallesi 24.07.2013 Tarihli ve 28717 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanarak İlan Edilen Riskli Alana İlişkin İmar Planlarına Askı İtirazları Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

D&R’da tüm elektronik ürünlere özel indirim başladı! D&R 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kültür, sanat ve eğlence dünyasına ait pek çok içerik ve ürünleri bulabileceğiniz D&R’da okula dönüş kampanyasına ek tüm elektronik ürünlerde indirim başladı.

Beşiktaş Rumelihisarı Mahallesi'ndeki riskli alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı (Akat) Mahallesi 24.07.2013 tarihli ve 28717 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak ilan edilen Riskli Alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Depozito ne kadar olmalıdır? Depozito nasıl geri alınır?

Kiracılar, kiralayacakları mal veya mülk için belli bir miktar depozito verirler. Peki Depozito ne kadar olmalıdır? İşte detaylar!

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

Beko'dan Beşiktaşlılar Günü'ne özel 800 TL indirim fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko Beşiktaşlılar Günü'ne özel seçili TV alımlarında küçük ev aletlerinde 800 TL indirim kampanyası başlattı. İşte Mart 2022 fiyat listesi... 

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Iğdır Beşiktaşlılar Derneği Haberi

Iğdır Beşiktaşlılar Derneği

Iğdır Aralık'ın koyu Beşiktaşlı Kaymakamı, Beşiktaşlılar'ın da desteğiyle açtığı siyahbeyaz ilkokulda köy çocuklarının makus talihini değiştirdi. Sınıflara Metin-Ali- Feyyaz, Baba Hakkı gibi isimlerin verildiği ilkokulda, 80 öğrenci öğrenim görüyor.


Iğdır'ın Aralık ilçesine bir yıl önce atanan Kaymakam Tolga Kamil Ersöz, makamını Beşiktaş armaları ve Kartal heykeliyle adeta Beşiktaş standına çevirecek kadar fanatik bir Beşiktaş taraftarıydı. İlk iş olarak, yaptığı incelemelerde derslik ve bina sıkıntıları olduğunu belirlediği köy okullarını, devletin sağladığı imkânlarla bakım ve onarımdan geçirmeye başladı. Ardından köylere yeni okullar kazandırmak için neler yapabileceğini düşünen Ersöz, sonunda ilginç bir projeyi hayata geçirdi. Geçen eylülde, Iğdır Beşiktaşlılar Derneği'ni kuran Ersöz, Beşiktaşlı hayırseverlere ulaşıp, toplanacak paralarla köylere yeni okullar yaptırmak için harekete geçti. Başkanı olduğu derneğe aralarında Iğdır'da çeşitli okullarda görevli Beşiktaşlı...