19 / 04 / 2024

ığdır satılık gayrimenkul

ığdır satılık gayrimenkul

Iğdır İl Özel İdaresi, Iğdır Merkez Baharlı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 22 milyon 670 bin 210 TL bedelle satışa çıkardı.

Iğdır Merkez'de 3.4 milyon TL'ye satılık kargir ev!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Iğdır Merkez'de bulunan 798 metrekare kargir evi satışa çıkardı. İmar planında ticari alan olarak ayrılan evin toplam satış bedeli 3 milyon 439 bin 270 TL olarak belirlendi.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Ev alacaklar dikkat: Fiyatlar düşecek mi? 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek mi?

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Iğdır'da 22.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Iğdır İl Özel İdaresi, Iğdır Merkez Baharlı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 22 milyon 670 bin 210 TL bedelle satışa çıkardı.

Kredi faizleri düştü, satılık konut piyasası hareketlendi!

Emlak piyasasının verilerini ortaya koyan “sahibindex Konut Piyasası Görünümü” raporu açıklandı. Rapora göre, konut kredisi faiz oranlarının düşmesiyle beraber satılık konut piyasası hareketlendi.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

O ilçede satılık ev kalmadı!

Ege Bölgesi, nüfus yoğunluğu yüksek bölgelerin başında yer alıyor. Bölgede yer alan Bodrum'da Temmuz-Ağustos aylarında konut kredisi faizlerinin düşmesiyle satılık ev kalmadı...

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

ığdır satılık gayrimenkul Haberi

ığdır satılık gayrimenkul

Iğdır İl Özel İdaresi, Iğdır Merkez Baharlı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 22 milyon 670 bin 210 TL olarak belirlendi.

GAYRİMENKUL SATILACAKTIR
Iğdır İl Özel İdaresinden:
Madde 1- Mülkiyeti İdaremiz ait aşağıda tapu bilgileri belirtilen taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince “ Açık Artırma Usulü “satışı yapılacaktır.
Satışı Yapılacak taşınmazın
İli : Iğdır
İlçesi : Merkez
Mahalle : Baharlı
Ada No : 12
Parsel no : 1
Yüzölçümü : 1.203,00 m2
MUHAMMEN BEDEL: 22.670.210,20 TL dir. Gayrimenkul satışı KDV’ den muaftır.
Madde 3- İhalesi 15 Mart 2022 Salı Günü saat: 11.00 ’de İl Encümeni Toplantı Odasında,
İl Encümenince yapılacaktır.
Madde 4- Geçici teminat tahmini bedel üzerinden alınır. Nispeti % 3 (yüzde üç) olup...