19 / 04 / 2024

ihale ile yıkım işi

ihale ile yıkım işi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Keçiören ve Altındağ'da bulunan konutların yıkım işini yaptıracak. İhale, 28 Haziran Perşembe saat 14:00'de yapılacak

Yapay zeka teknolojisi ile deprem sonrası İstanbul’daki yıkım görüntülendi!

Yapay zeka teknolojisi, olası Marmara depreminin ardından İstanbul’da yaşanacak yıkımı resmetti. Deprem sonrası yıkılması beklenen 45 bin konutun bilgilerinin sisteme yüklenmesi ile daha gerçeğe yakın görüntü almak da mümkün olacak.

Mirzaoğlu Yıkım Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirzaoğlu Yıkım Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Taşın tarafından kuruldu.

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Tanju Özyiğit tarafından kuruldu.

Bakan Hafriyat Hurda Yıkım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakan Hafriyat Hurda Yıkım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bakan ve Murat Bakan ortaklığında kuruldu.

Teknik Yıkım Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Yıkım Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Haydaroğlu tarafından kuruldu.

Yükselen Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Yüksek tarafından kuruldu.

Kafkas Yıkım Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Yıkım Hafriyat Limited Şirketi  Maltepe’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Gülbeyaz tarafından kuruldu.

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

Özefeler Yıkım Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özefeler Yıkım Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

Destanlar Yıkım Hafriyat İnşaat Hırdavat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destanlar Yıkım Hafriyat İnşaat Hırdavat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Bektaş Sınağ tarafından kuruldu.

Harput Yıkım İnşaat Nakliyat Metal  Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harput Yıkım İnşaat Nakliyat Metal  Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hasan Demirtaş Tarafından kuruldu.

Fin Furkan Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fin Furkan Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Aydın tarafından kuruldu.

Al Arif Yıkım Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Al Arif Yıkım Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Mhd.Nıdal Aref tarafından kuruldu.

ihale ile yıkım işi Haberi

ihale ile yıkım işi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesi kapsamında Altındağ ve Keçiören'de hurda karşılığı yıkım işi yaptıracak.


İşlerin genel toplamı 31 bin olarak belirtilmiş olup, ihalesi 28 Haziran Perşembe günü saat 14:00'de yapılacak.


İhaleye katılacak isteklilerin, istenilen belgeleri en geç ihale günü saat 12:00'ye kadar teslim etmeleri gerekmektedir.


İlan için