24 / 04 / 2024

ihale satışı arsa

ihale satışı arsa

Edirne Belediye Başkanlığı, Karaağaç mahallesinde bulunan bahçeli ahşap evi 5 milyon TL'ye satacak. Satış, 3 Temmuz Salı günü saat 14:00'de yapılacak

Uşak’ta ucuza arsa satışı! Uşak'ta ihale ile arsa ucuza satışı yapılacak...

Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Banaz ilçesine bağlı Corum köyünde bulunan 16.252 metrekarelik arsayı ihale ile satacağını duyurdu. İhale, 12 Aralık 2023 tarihinde saat 10.00’da Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde yapılacak.

O ilde 3 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Çorum ili, Alaca ilçesinde yer alan 3 adet arsa satışa satılacak. Arsaların satışı için 4 Aralık’ta açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

O ilde 6 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Sivas iline bağlı Şarkışla ilçesinde 6 adet arsa satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüne göre satılacak arsalar için ihale tarihi 24 Kasım oldu.

Samsun’da bir adet arsa satışı yapılacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Samsun ili, İlkadım Belediyesi’ne ait bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 7 Kasım’da ihale gerçekleştirilecek.

Belediye O ilimizde arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023!

Bir belediye daha çok sayıda arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ilde 35 bin liraya imarlı arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili Demirözü ilçesi, Çiftetaş Köyü Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:50'de yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Samsun İlkadım'da 13.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İlkadım Belediyesi tarafından Saitbey Mahallesi'nde yer alan 1.877,99 metrekarelik imar planında ticaret ve katlı otopark alanına isabet eden parsel ihale satılıyor...

Kilis Valiliği kaymakamlık lojmanını 4 milyon TL'ye satıyor!

Kilis Valiliği İl Özel İdaresi, Kilis Merkez'e bağlı Şehitsakıp Mahallesi'nde yer alan kargir kaymakamlık lojmanı ihale satıyor..

Bağcılar Mahmutbey'de 10,1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Bağcılar'da  10 milyon 170 bin 120,00 TL bedelle arsa satışı yapılacak.  19 Haziran 2018 tarihinde ihale edilecek arsa için 305 bin 103,60 TL geçici teminat bedeli verilmesi gerekiyor. 

Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisini KİPTAŞ aldı!

İBB tarafından bugün satışa çıkarılan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisini KİPTAŞ aldı. Bugün hasılat paylaşımı şeklinde ihale edilen arsa için KİPTAŞ 1 milyar 388 milyon 520 bin TL teklif verdi. Bu rakamın yüzde 52.20'si İBB'ye kalacak...

Konya Meram'da 3.5 milyon TL'ye satılık restoran!

Meram Belediyesi, Büyükkovanağzı Mahallesi'ndeki restoranını ihale satıyor. Restoranın satış ihalesi 27 Eylül'de gerçekleşecek..

Rize Merkez'de 2.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Rize Merkez'de bulunan 1.889,44 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Rize Satış Memurluğu tarafından 22 Haziran 2015 günü saat 14:20 ile 14:30 arası ihale ediliyor.

ihale satışı arsa Haberi

ihale satışı arsa
Edirne Belediyesi, Merkez Karaağaç mahallesinde bahçeli ahşap evi 5 milyon TL'ye  kapalı teklif usulü ile 2 Temmuz Salı günü saat 14:00'de satacak.


İlan için