26 / 04 / 2024

ihale sonucu çakıroğulları

ihale sonucu çakıroğulları

Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/38217 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Adakale Sokak No:30 Yenişehir Ankara adresinde gerçekleşen ihaleye 23 firma teklif verdi.

Uşak’ta ucuza arsa satışı! Uşak'ta ihale ile arsa ucuza satışı yapılacak...

Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Banaz ilçesine bağlı Corum köyünde bulunan 16.252 metrekarelik arsayı ihale ile satacağını duyurdu. İhale, 12 Aralık 2023 tarihinde saat 10.00’da Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde yapılacak.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Levent Çakıroğlu kimdir? Levent Çakıroğlu nerelerde çalıştı?

Levent Çakıroğlu kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi görevlerde yer aldı? Ne iş yapıyor?

Levent Çakıroğlu, nereden mezun oldu? Hangi üniversiteden öğretim üyesi olarak çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Levent Çakıroğlu lisans ve yüksek lisans eğitimlerini hangi üniversitelerde aldı? Hangi şirketlerde CEO olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

TOKİ İstanbul kura sonucu sorgulama Nisan 2023! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy kura sonucu açıklandı mı?

TOKİ İstanbul kura sonuçları merakla bekleniyor. TOKİ İstanbul kura sonucu sorgulama Nisan 2023! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy kura sonucu açıklandı mı? Başvuran şimdi baksın!

Fac Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fac Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Kurusıkı ve Furkan Çakıroğlu ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Enver Dursun ve Hüseyin Dursun ortaklığında kuruldu.

ihale sonucu çakıroğulları Haberi

ihale sonucu çakıroğulları

Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. Yaklaşık maliyeti 1.035.851,86 TRY olan ihaleye giren 17firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 


Tekirdağ Hayrabolu SGM hizmet binası yapım işi için açılan ihalede sınır değer 743,688,00 TRY olarak belirlendi. En yüksek teklifin 1.070.000,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 744.000,00 TRY verildi. 


ÇAK1ROĞULLARI İNŞAAT TURİZM VE TİCARET LTD.ŞTİ. 744.000,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 


Ticari...