29 / 03 / 2024

ihale yasak kararı

ihale yasak kararı

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Bora İnşaat'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Müdürlüğü'nden Nurhan Akboğa'ya ihale yasağı!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Nurhan Akboğa'ya 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Müdürlüğü'nden Zeytun İnşaat'a ihale yasağı!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Zeytun İnşaat'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

1936'da devrim gibi karar! Hazine zarar etmeyecek! Gayrimenkul devir işlerinde doğacak zarar müşteriye ait!

1936 yılında açık artırma ve eksiltme kanunun 26. maddesinin beşinci fıkrasında yazılı hazine kararına göre  satılan gayrimenkullerin devrinde müşterinin vazgeçmesi durumunda birinci ve ikinci ihale bedeli arasındaki fark müşteriden alınmasına karar verilmiş.

Kanal İstanbul projesinde son dakika gelişmesi! 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı!

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili imar planı için yargı tarafından alınan kararın ardından bugün son dakika gelişmesi yaşandı. Kanal İstanbul proje alanında iktidara yakınlığı ile bilinen şirket ile 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı. 

İstanbul Park pisti için ihale süreci başlatıldı! İhalenin tahmini bedeli 117.8 milyon dolar!

Geçtiğimiz senenin sonunda Intercity'nin İstanbul Park pisti boşaltmaya karar verilmişti. Dah sonra, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Park Formula 1 pisti için ihale sürecini başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu ihalenin toplam tahmini bedeli 117.8 milyon dolar olacak.

Evinde cam balkon olanlar dikkat; Yargıtay'dan emsal karar! Cam balkon yasak mı?

Çoğumuzun evlerinde yer alan cam balkonlarla ilgili Yargıtay'dan şaşırtan bir karar geldi. İşte o kararın detayları...

ABD’den üniversitelerde TikTok’a yasak kararı!

Daha önce devlet kurumlarında TikTok’u yasaklama kararı alan ABD, yasağın kapsamını genişletiyor.

İmamoğlu'na hapis kararı çıktı borsa yüzde 4'e yakın düştü

BİST 100 endeksi birinci seansta tarihi zirvesini 5300 puanın üzerine taşıdı ancak, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı davada hapis cezası ve siyasi yasak kararı çıkmasının ardından borsada düşüş yüzde 4'e ulaştı.

Bundan sonra yasak olacak! Markete gittiğinizde rafa baktığınızda şok olmayın

Bolu'da mangal ürünleriyle ilgili verilen yasak kararı, fiyatları da derinden etkiledi. Gelin konuyla ilgili detaylara bakalım...

Altın fiyatlarını zıplatacak yasak kararı! Resmi Gazete'de yayınlandı

Altın fiyatlarını etkileyecek son dakika kararı açıklandı. Altın ithalataına yasak geldi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı. Piyasada dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatları bu karardan sonra ne yapacak? İşte ayrıntılar...

Altında bomba gibi son dakika gelişmesi! Altına yasak kararı geldi!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen altın fiyatları Fed’in sıkılaşma adımları ve resesyon endişeleriyle baskılanmaya devam ederken piyasaları etkileyecek bomba gibi bir son dakika bir karar geldi. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Flaş altın kararı! Yasak mı geliyor?

Dünyanın en büyük ekonomik grubunu oluşturan G7 Zirvesi, Almanya'da başladı. Reuters'a konuşan bir ABD'li üst düzey yetkili ise zirveden flaş bir altın kararının çıkacağını ifade etti.

Şeker fiyatlarındaki uçuştan sonra gelen bomba adım! Resmen yasaklandı

Türkiye'de şeker fiyatları son bir ayda gözle görülür şekilde arttı. Marketlerde satılan 5 kilogramlık Türk Şeker paketlerinin fiyatı 125 lirayı gördü. Hükümet 400 bin ton şeker ithalatı için düğmeye bastı ama gelen yasak kararı duyanları şoke etti.

Ford marka araçların satışı ve üretimi yasaklandı! Volkswagen son dakikada kurtuldu

Ford marka araçların satışına ve üretimine yasak kararı geldi. Ford söz konusu yasakla ilgili açıklama yaptı. Üretim ve yasak kararı kısa süre içinde uygulamaya girecek. Volkswagen de benzer bir yasaktan son anda kurtuldu. İşte detaylar...

Ayçiçek yağı fiyatlarını uçuracak son dakika gelişmesi! TMO'nun hamlesi sonrasında yasak kararı geldi

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin ayçiçek yağında arz sorunu ve olası fiyat artışlarına karşı ihale açtığı haberinin ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Endonezya palm yağı ihracatına yasak getirdi. Kararın ayçiçek yağı fiyatlarını ateşleyeceği öne sürüldü

ihale yasak kararı Haberi

ihale yasak kararı

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden: