25 / 04 / 2024

ihbar ikramiyesi

ihbar ikramiyesi

Maliye Bakanlığı, geçen yıl vergi kaçıranları ihbar eden 462 kişiye 7.1 milyon liralık ihbar ikramiyesi ödemesi yaptı. İkramiyeler bu yılın ilk 3 ayında da 1 Milyona dayandı.

Emekli bayram ikramiyesi ödemesi 2024! Emeklilerin bayram ikramiyesi ne kadar? 2024 Emekli bayram ikramiyesi kaç TL?

Ramazan Bayramı'na kısa bir zaman kala milyonlarca emekli bayram ikramiyesi ödemelerini araştırıyor. Peki bu sene emekli bayram ikramiyeleri ne kadar? Emeklilerin bayram ikramiyesi ne kadar? 2024 Emekli bayram ikramiyesi kaç TL?

THY'den tüm çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi! THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Türk Hava Yolları çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi vereceği öğrenildi. Peki THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? İşte THY Bayram ikramiyesi ödeme takvimi.

Dul ve yetimlere ne kadar bayram ikramiyesi verilecek?

Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli olmuştu. Buna göre, Ramazan Bayramı bu sene 10 Nisan'da idrak edilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 2-5 Nisan tarihleri arasında yatırılacağını açıklamıştı. Dul ve yetim maaşı alanlar da bayram ikramiyesi alacak mı?

Emekli bayram ikramiyesi 3 bin TL oldu! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen emekli bayram ikramiyesi resmen 3 bin TL oldu. Emekli bayram ikramiyeleri, artık Ramazan ve Kurban bayramları öncesinde senede iki defa, toplamda 6 bin Türk Lirası şeklinde  ödenecek.

Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Ramazan Bayramı emekli ikramiyesinde flaş gelişme!

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklilerinin 3 bin TL'lik ikramiyelerinin hesaplara yatacağı atrih merak ediliyor. Peki emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte ayrıntılar...

Her tahmini tutan SGK uzmanı emekli ikramiyesi için rakam verdi! Ne 10 bin ne de 20 bin!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken SGK Uzmanı İsmail Sevinç bu kez de emekli ikramiyesi için rakam verdi. Peki emekli ikramiyesi ne kadar olacak? 

Emekli ikramiyesi düzenlemesinin Meclis'e geleceği tarih belli oldu!

Milyonlarca emeklinin adeta dört gözle beklediği emekli ikramiyesi düzenlemesinin Meclis'e geleceği tarih belli oldu. Peki emekli ikramiyelerine ne kadar zam yapılacak?

Emekliler pür dikkat bayram ikramiyesi müjdesini bekliyor! Emekliye 6 bin TL ikramiye mi geliyor!

Emeklilerin 2024 yılında alacağı zamlar duyuruldu. Bu süreçte en düşük emekli maaşı 10 bin lira olurken, 6-7 Şubat’ta zam farkının hesaplara geçmesi ile beraber emekliler yüzde 49,25 oranındaki zamlı maaşlarını aldılar. Şimdi sırada emekli ikramiyesi var!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine 2024 müjdesi! Emekli ikramiyesi 2024 zammında 2 formül masaya geldi! 

Gündemden düşmeyen emekli maaşı zammı yüzde 11,68'lik ek zam ile yüzde 49,25'e çıkarken, emekli ikramiyeleri için de bu yıl özel artış yapılacağı kaydedildi. Emekli ikramiyesi 2024 zammında 2 formül masaya geldi. İşte detaylar...

Deprem sonrası Küçükçekmece'deki bina için kırmızı alarm! Hasar ihbarı üzerine bina incelemeye alındı!

Bugün Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da da hissedilirken, Küçükçekmece'deki 4 katlı binanın hasarlı olduğunda dair gelen ihbar üzerine inceleme başlatıldı. 

Emekliye 5 bin TL ikramiye müjdesi! 5 bin TL emekli ikramiyesi hesaplara Aralık ayında mı yatırılacak?

Fiilen çalışmayanların dışındaki emeklilere de 5 bin lira emekli ikramiyesi verilecek. Peki, 5 Bin TL emekli ikramiyesi hesaplara Aralık ayında mı yatırılacak? İşte konuya ilişkin yapılan son açıklamalar...

Çalışan emekliye 5 bin TL müjdesi! Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? 5 bin TL tahsis numarasına göre ödeme günleri...

Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla emeklilere bir defa verilen 5 bin TL ikramiyenin çalışan emeklilere de verilmesi gündemde yer alıyor. Peki, emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Riskli binada oturan kiracılar aman dikkat: Kentsel dönüşüm için başvuru yapamazsınız ama ihbar edebilirsiniz! 

Riskli binada oturanlar için yeni yasanın ardından yol haritası belli oldu. Söz konusu yasada riskli bina tespitinde kiracıya başvuru hakkı verilmiyor. Ancak Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na ihbar yapılabiliyor. İşte ayrıntılar...

ihbar ikramiyesi Haberi

ihbar ikramiyesi

Gelir İdaresi Başkanlığının ihbarcılara ödediği ikramiye miktarında son yıllarda artış yaşandı. İhbarı doğru çıkan kişilere, kesinleşen verginin yüzde 10'u oranında ödeme yapan GİB,son 3 yılda toplam 14 milyon 407 bin 682 lira ihbar ikramiyesi ödemesi yaptı. Bu kapsamda vergi kaçıranları ihbar eden 173 kişiye 2011'de 4 milyon 219 bin 672 lira ödendi. 2012'de 196 kişiye dağıtılan toplam ödül 3 milyon lirayı aştı. Geçen yıl ödenen ikramiye ise yüzde 130 arttı. 426 kişiye verilen ikramiye tutarı toplam 7 milyon 105 bin 157 lira oldu. Bu arada, yılın ilk 3 ayında ihbarda bulunan 36 kişiye 973 bin 822 ihbar ikramiyesi...