26 / 04 / 2024

İhlas Gazetecilik gayrimenkuller

İhlas Gazetecilik gayrimenkuller

İhlas Gazetecilik, İstanbul'un Avcılar ilçesi Firuzköy Mahallesi'nden yatırım amaçlı 3 arsa satın aldı. İhlas Gazetecilik, arsalar için toplam 105 milyon 78 bin 266 TL ödedi.

Ankara ve bir şehirde daha kiralık gayrimenkuller! Bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Isparta'da yer alan gayrimenkuller için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak olan o ihaleler ile ilgili detaylar..

Kardeşlere devredilen gayrimenkuller geri alınabilir mi? Miras bölüşenler aman dikkat!

Miras davalarında gayrimenkul paylaşımı ile ilgili problemler ortaya çıkabiliyor. Peki kardeşlere devredilen gayrimenkuller geri alınabilir mi? İşte ayrıntılar...

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Belediyeden satılık ve kiralık gayrimenkuller! İhalesi 20 Kasım'da!

Tokat İli Zile Belediye Başkanlığı, Tokat Zile'de yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak o ildeki 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! KDV'den muaf gayrimenkuller! 

İzmir Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir ili, Tire ilçesi, Yeniçiftlik, Kürdüllü ve Akçaşehir mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. KDV'den muaf gayrimenkuller için taksitle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki İzmir Tire'deki gayrimenkullerin fiyatları kaç TL?

Metaverse'de gayrimenkuller kapış kapış satılıyor!

Sosyal bir platform olan Metaverse'de yatırımcılar gayrimenkule yöneldi. Metaverse'de gayrimenkuller kapış kapış satılıyor.

İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak!

İstanbul konut piyasasıyla ilgili önemli değerlendirmeler yapan, Dağ Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Gayrimenkul Uzmanı ve Mimar Osman Dağ, "İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak" dedi.

İhlas Gazetecilik, Avcılar'dan 105.1 milyon TL'ye 3 arsa satın aldı!

İhlas Gazetecilik, İstanbul'un Avcılar ilçesi Firuzköy Mahallesi'nden yatırım amaçlı 3 arsa satın aldı. İhlas Gazetecilik, arsalar için toplam 105 milyon 78 bin 266 TL ödedi.

İhlas Gayrimenkul, İhlas Gazetecilik'ten 19.2 milyon adet pay aldı!

İhlas Gayrimenkul tarafından, İhlas Gazetecilik A.Ş.'nin (IHGZT) paylarından 19 milyon 222 bin adet alım işlemi gerçekleştirildi. 

İhlas Gayrimenkul, İhlas Gazetecilik'ten 26.1 milyon adet pay aldı!

İhlas Gayrimenkul tarafından, İhlas Gazetecilik A.Ş. (İHGZT) paylarından 26 milyon 138 bin 265 adet alım işlemi gerçekleştirildi. 

Milli Emlak'tan Gemlik'te satılık ve kiralık gayrimenkuller!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Gemlik'te yer alan bazı gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

Maliye Hazinesi'ne kayıtlı bazı gayrimenkuller özelleştirme kapsamına alındı!

Bugünkü 31488 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararla mülkiyeti Maliye Hazinesine kayıtlı bazı gayrimenkuller özelleştirme kapsamına alındı...

Gayrimenkuller online ortamda satışa çıkarılabilecek!

22 Nisan tarihinde 7316 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi  Gazete'de yayımlandı. Buna göre; gayrimenkuller elektronik ortamda satışa sunulabilecek.

İhlas Gazetecilik gayrimenkuller Haberi

İhlas Gazetecilik gayrimenkuller

İhlas Gazetecilik A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP), yatırım amaçlı gayrimenkul alımı hakkında açıklama yaptı. 

İhlas Gazetecilik; İstanbul ili, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesi 636 Ada 5 Parselde kayıtlı toplam 3.708,77 metrekare alana sahip arsayı 21 milyon 6 bin 473 TL bedelle, İstanbul ili, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesi 636 Ada 4 Parselde kayıtlı toplam 5.562,64 metrekare büyüklüğündeki arsayı 31 milyon 506 bin 793 TL bedelle, İstanbul ili, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesi 636 Ada 3 Parselde kayıtlı toplam 9.270,42 metrekarelik arsayı 52 milyon 565 bin TL bedelle 4 Kasım tarihinde peşin olarak satın aldı.

İhlas Gazetecilik, İstanbul Avcılar'da 105 milyon 78 bin 266 TL'lik yatırım amaçlı gayrimenkul satın aldı. 

İhlas Gazetecilik A.Ş'nin KAP açıklamaları: 

İstanbul ili, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesi 636 Ada 5 Parselde kayıtlı toplam...