24 / 04 / 2024

İhlas Madencilik Mali Müdürlüğü ahmet akdağ

İhlas Madencilik Mali Müdürlüğü ahmet akdağ

İhlas Madencilik tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Madencilik Mali Müdürlüğü'ne 5 Kasım 2013 günü yani bugün yapılan toplantısında Ahmet Akdağ atandı...

İhlas Madencilik'e Manisa Salihli'de işletme ruhsatı verildi!

Manisa Salihli'de bulunan 1 adet işletme ruhsatı işletme hakkının rödovans sözleşmesi yapılarak iştirak şirketi İhlas Madencilik'e devredilmesine karar verildi.

Mir Maden İşletmeciliği'nin adı İhlas Madencilik Enerji oldu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin bağlı ortaklarından Mir Maden İşletmeciliği Enerji ve Kimya Sanayi Ticaret Ltd. Şti. 'nin adı İhlas Madencilik Enerji ve Ticaret A.Ş. olarak değiştiriliyor.

İhlas Madencilik sermayesi ile ilgili bilgi verdi!

İhlas Madencilik A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Madencilik sermayesi yani fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili bilgi yayınladı.

Park Elektrik Mali İşler Müdürü Tacigül Erdem oldu!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik Mali İşler Müdürü Tacigül Erdem oldu.

Aydınlık Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aydınlık Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 22 Temmuz 'da kuruldu.

Özgür Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özgür Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 22 Temmuz tarihinde kuruldu.

Kıymet Mermer Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kıymet Mermer Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 22 Temmuz'da kuruldu.

Zeytinlik alanlarda madencilik mi yapılacak?

TBMM'ye sunulan ve onay bekleyen yeni kanun tasarısı ile zeytinlik alanlarda yapılaşma yasağı kaldırılarak bu alanlarda tesis yapımı ve işletimine izin veriliyor. Peki, zeytinlik alanlarda madencilik mi yapılacak?

Eskar Madencilik Harfiyat Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskar Madencilik Harfiyat Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Karamanlı, Serkan Karamanlı tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Temmuz'da kuruldu.

Leonardo Mermer Madencilik A.Ş'nin acı günü: İffet Selma Türker vefat etti!

Leonardo Mermer Madencilik A.Ş'nin kurucu ortağı Tevfik Tunç Türker'in eşi İffet Selma Türker vefat etti. Cenaze 12 Temmuz 2014 Cumartesi günü öğle namazına müteakip Karacaahmet Şakirin Camii'nden kaldırılacak ve defnedilecek....

ALTO’da İZKA Mali Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı yapıldı!

İZKA, 2014 yılı çalışma programı kapsamında “Sanayi Bölgelerini Geliştirme Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı”nın ve “Bilgi Toplumuna Dönüşüm ve Bilgi İletişim Teknolojileri Mali Destek Programı”nın tanıtımı amacıyla toplantı düzenledi.

Perimer İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Perimer İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Can Terzioğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Temmuz'da Beşiktaş, 1. Levent Nispetiye Mahallesi'nde kuruldu.

İSO 500'de satış karlılığı ve aktif karlılıkta ilk sıra madencilik sektörü var!

2013 İSO 500 'de satış karlılığı ve aktif kârlılıkta ilk sıra madencilik - taşocakçılığı sektörünün olurken en yüksek özkaynak kârlılığını ise tütün sektörü elde etti

İhlas Madencilik Mali Müdürlüğü ahmet akdağ Haberi

İhlas Madencilik Mali Müdürlüğü ahmet akdağ

İhlas Madencilik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirket Yönetim Kurulumuzun 05.11.2013 tarihinde (bugün)yapılan toplantısında;


Şirket Mali İşler Müdürlüğüne T.C. Uyruklu, 38963140600 T.C. Kimlik numarasında kayıtlı Başak Mah. 4.Etap, 1.Kısım D20 Blok, Daire:26 Başakşehir - İSTANBUL Adresinde mukim Ahmet Akdağ'nın getirilmesine oybirliği ile karar...