19 / 03 / 2024

ihlas marmara 4 yakuplu satış ofisi

ihlas marmara 4 yakuplu satış ofisi

İhlas Marmara Evleri 4 1.249 adet konut halinde İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirildi. İhlas Marmara Evleri 4 teslimleri ne zaman?

Marmara Denizi dün akşam da sallandı: Deprem uzmanı 4 senaryoyu açıkladı! 7.6 büyüklüğünde...

Dün akşam Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 3.4 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Prof. Dr. Okan Tüysüz'ün açıklamaları gündeme geldi. İşte o ayrıntılar...

Gemlik Körfezi'ndeki 5,1 ve 4.5'lik depremler büyük Marmara depreminin öncüsü mü? Uzmanlar tek tek açıkladı!

Bugün saat 10.42'de Marmara Denizi'nde Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde peş peşe deprem oldu. Söz konusu depremlerin ardından yine 'Büyük Marmara depreminin öncüsü mü?' sorusu akıllara geldi. İşte deprem uzmanlarının son dakika açıklamaları...

Deprem bilimci Naci Görür açıkladı: Marmara'da olan 4,5 büyüklüğündeki deprem, beklenen İstanbul depremini tetikler mi?

Bilim Akademisi Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Denizi'nde meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki deprem hakkında değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Marmara'daki deprem İstanbul'u nasıl etkiler? Okan Tüysüz resmen açıkladı: İşte 4 ayrı İstanbul depremi senaryosu!

Deprem uzmanı jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, 4 ayrı İstanbul depremi senaryosunu paylaştı. Peki Marmara'daki deprem İstanbul'u nasıl etkiler? 

Marmara depremi gecikti! Alman uzmanlar açıkladı: Büyüklüğü 7.4'ü geçebilir! 

Alman uzmanlardan Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. Alman Yer Bilimleri Araştırma Merkezi (GFZ) uzmanları, Marmara Denizi'nde 7,4 büyüklüğünde deprem olabileceğini belirtti. İşte ayrıntılar...

4.8'lik Bolu depremi, Marmara depreminin habercisi mi? Uzman isim açıkladı!

Bolu'da yaşanan 4.8'lik depremden sonra akıllara 'daha büyük bir deprem tetiklenir mi' veya 'beklenen Marmara depreminin habercisi mi' soruları gelirken, Prof. Dr. Okan Tüysüz, konu ile ilgili açıklamalar yaptı...

Japon deprem uzmanı Marmara'daki tehlikeli yerleri peş peşe açıkladı! Bu 4 yerde 7.5 büyüklüğünde deprem olabilir! 

Japon deprem uzmanı Marmara'daki tehlikeli yerleri peş peşe açıkladı! Bu 4 yerde 7.5 büyüklüğünde deprem olabilir! 

Marmara Denizi'nde deprem! AFAD 3.9, Kandilli 4.2 açıkladı! Son dakika! 

Marmara Denizi'nde saat 08.28'de bir deprem meydana geldi. AFAD 3.9, Kandilli 4.2 açıkladı! Son dakika!

Marmara Evleri 4'ün değeri belli oldu!

Kiler GYO,  Marmara Evleri 4 Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki,  Marmara Evleri 4 Projesi'nin değeri ne oldu?

Kiler GYO-İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi Beylikdüzü projesi feshedildi!

Kiler GYO ve İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nin ile imzalamış olduğu 03.05.2017 tarihli "Düzenleme Şeklinde Kat Karşılığı İnşaat ve Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" "Fesihname ve İbra Sözleşmesi" imzalanarak karşılıklı olarak feshedildi.

Kuzey Marmara Otoyolu’nun 398.4 kilometresi tamam!

Asya ve Avrupa kıtasını birbirine bağlayan Kuzey Marmara Otoyolu'nun 398.4 kilometresi tamamlandı. Projenin son bölümü Çatalca’nın Nakkaş Mahallesi ile Başakşehir arasında bulunan 45 kilometrelik yolunda kısa sürede açılması planlanıyor.

Marmara Evleri 4'te 2+1'ler 1 milyon 40 bin TL'ye!

İhlas Yapı imzası ve Kiler GYO güvencesi ile yükselen Marmara Evleri 4'te 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan 2+1'lerin fiyatları 1 milyon 40 bin TL'den başlıyor.  

İhlas Marmara 5 projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Beylikdüzü içesi 482 ada 8 parsel üzerinde geliştirilen İhlas Marmara 5 Projesine ilişkin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

ihlas marmara 4 yakuplu satış ofisi Haberi

ihlas marmara 4 yakuplu satış ofisi

Yapı ruhsatı alınan İhlas Marmara Evleri 4 projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu'da, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yakın mesafede yer alıyor.  


Kasım ayında inşaat çalışmalarının başlaması planlanan İhlas Marmara 4 projesi, 61 bin 705 metrekare alan üzerine inşa edilecek. Beylikdüzü İhlas Marmara 4 projesi toplam 1.249 adet daire ile 52 adet ticari üniteden meydana geliyor. 


Beylikdüzü İhlas Marmara 4 projesi İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi  tarafından hayata geçirilecek . Proje 36 ay sonra teslim edilecek. 


Beylikdüzü İhlas Marmara 4 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası +90 (212) 454-2000 olarak belirtiliyor. 


İhlas Marmara 4 iletişim!

Tel: +90 (212) 454-2000

Web: http://www.ihlas.com.tr/

Gizem...