25 / 04 / 2024

İka Grup Yapı İnşaat Kimin

İka Grup Yapı İnşaat Kimin

İka Grup Yapı İnşaat Mermer Hafriyat Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Aydın Karataş tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Versus Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Versus Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi Kağıthane'de Hasan Uğur Güner ve Revan Esendemir ortaklığında kuruldu.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Mehmet Muş: Hobi bahçeleri hukuki değiller, kaçak yapılardır!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Bu hobi bahçeleri, birinci sınıf tarım arazileri üzerine yapılan, ruhsatı, imarı, planı olmayan, tamamen kaçak yapılar. Zaten bunlarla alakalı ilgili yerel idarelerin işlem yapması gerekiyor. Bunlara cezalar kesiliyor" dedi.

Kaçkarlar Grup Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkarlar Grup Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaçkarlar Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret tarafından kuruldu.

Kaçkar Grup Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Hırdavat Malzemeleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaçkar Grup Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Hırdavat Malzemeleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Hanbay tarafından kuruldu.

Kent Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Matbaa ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Kent Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Matbaa ve Otomotiv Limited Şirketi Kağıthane'de 210 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Tınmazlar tarafından kuruldu.

Haliç Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Haliç Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de kuruldu.

Rey Grup Yapı Peyzaj İnşaat Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Rey Grup Yapı Peyzaj İnşaat Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıza Yanar tarafından kuruldu.

Mari Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Mari Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İka Grup Yapı İnşaat Mermer Hafriyat Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İka Grup Yapı İnşaat Mermer Hafriyat Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Aydın Karataş tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

GNS Grup Yapı Mekanik Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GNS Grup Yapı Mekanik Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Günsarı ve Nihat Günsarı ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Kağıthane, Talatpaşa Mahallesi, Aslangazi Caddesi'nde kuruldu.

Uçaklar sayesinde kaçak yapılaşmalar takip edilecek!

Bakanlık kıyılardaki kaçak yapılaşmaları ve şehirlerdeki kaçak katları Ortofoto Projesi ile takip edecek ve gerekli işlemleri anında yapacak. Bu proje için 22 Temmuz'da Esenboğa'dan 5 uçak kalkacak.

İnegöl Belediyesi kaçak yapılaşmaya karşı muhtarları bilgilendirdi!

İnegöl Belediyesi kaçak yapılaşmayı önleyici tedbirlerin alınması ve söz konusu mahallelerdeki yeni yapılacak inşaatlarda izlenecek yolla ilgili İnegöl’ e mahalle olarak bağlanan mahalle muhtarlarını bilgilendirdi...

İka Grup Yapı İnşaat Kimin Haberi

İka Grup Yapı İnşaat Kimin


İka Grup Yapı İnşaat Mermer Hafriyat Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Aydın Karataş tarafından kuruldu. 


İka Grup Yapı İnşaat Mermer Hafriyat Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...