16 / 04 / 2024

Ikea oturma odası

Ikea oturma odası

Müşterilerini iyi kalite ve de iyi fiyatla buluşturan IKEA, evin en çok vakit geçirilen yeri oturma odaları için, konforlu ve de fonksiyonel yüzlerce ürün sunuyor.

Yatak odasından oturma odasına tüm ev mobilyaları A101’de! A101 30 Ekim 2022 fiyat listesi..

A101 marketler zinciri her hafta dopdolu katalogla gıda ürünlerin mobilyaya evin her alanında hesaplı alışverişi tüketiciyle buluşturuyor. Öyle ki A101 marketler bu hafta yemek takımından koltuk takımına, bazadan gardıroba evinizin ihtiyacı tüm mobilya ürünleri A101’e geliyor. İşte A101 30 Ekim 2022

İstikbal’den sevindirici haber geldi! İşte, indirimli ürünler! İstikbal 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

İstikbal’den yeni oturma odası alacaklara müjde. Birçok oturma odası takımında çok fiyatlar sizi bekliyor. Koltuk takımları, berjerler, köşe takımlarında görülmemiş indirim. İndirimli fiyatlardan yararlanmak için acele edin. İşte, İstikbal oturma odası 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Evleneceklere müjde! Hepsiburada’da çeyiz günleri başladı! Birbirinden uygun fiyatlı çeyiz ürünleri burada…

Evlenecek çiftlerin bir dizi uğraşıdır çeyiz hazırlığı. Bu süreçte ve sonrasında ev ihtiyaçlarınızı karşılamaya yönelik bir dizi kampanyalar mevcut. Bunlardan birini de Hepsiburada yaptı. Çok satan beyaz eşyalardan ev tekstil ürünlerine, iç giyimden oturma odasına kadar tüm ürünler uygun fiyatlarıyl

Bahçelievler'deki patlamada çevredeki binalar hasar gördü!

İstanbul Bahçelievler'de 1 kişinin ölümü 10 kişinin de yaralanmasına sebep olan patlama nedeniyle, yan binalarda da hasar meydana geldi. Bir dairenin oturma odasının duvarı yıkıldı.

Kırşehir'de kerpiç ev çöktü: 1 yaralı!

Kırşehir'de kerpiç evin oturma odasının duvarı çöktü. Olay sonucunda evde yalnız yaşayan Başar Algın (45) hafif yaralandı.

Şişli'de yıkım dehşeti! Her şey bir anda oldu!

Şişli'de boş bir binanın yıkımında dehşet meydana geldi. Yıkılan binadan kopan kolon hemen yanında bulunan evin oturma odasına girdi.

Burak Yılmaz'ın Acarkent'teki ultra lüks evi!

Trabzonspor'un milli forveti Burak Yılmaz, Acarkent'te villa satın aldı. Yılmaz'ın evinde dört oturma odası, altı yatak odası bulunuyor...

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor!

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor. Alaçatı tarzını evine taşımak isteyenler, Alfemo’nun yemek odasından yatak odasına, yaşam ünitesinden oturma odasına kadar her alan için tasarladığı Alaçatı konseptli ürünlerini tercih ediyor.

İşte 55 metrekarelik evde yaşam!

Japon mimarlık firması Mizuishi’nin yaptığı 55 metrekare evin görünüşü görenleri şaşırtıyor. Evde ilk katta yatak odası, ikinci katta oturma odası ve oyun odası bulunuyor.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ev fiyatına mobilya satışa sunuldu!

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ev fiyatına satışa sunulan oturma odası takımı dikkat çekiyor. Samsun'da el işçiliği ile üretilen ve 75 bin lira fiyat biçilen, oturma odası takımı, müşterilerin beğenisini topluyor.

Avizenette’den ışıldayan aplikler!

Türkiye’de avizenin öncü markası Gökyiğit Pazarlama’nın bünyesinde bulunan Avizenette, modern ve klasik tasarımlarıyla aydınlatma sektörüne yeni bir bakış açısı getiriyor. Yeni aplik modelleriyle, oturma odası ve yatak odalarına dekoratif şıklık katıyor.

İder Termera TV Ünitesi dekoratif çözümler sunuyor!

Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarına fonksiyonel çözümler sunan İder Mobilya, Termera TV ünitesiyle oturma odası ve salonlara estetik bakış açıları kazandırıyor.

Scarlett Johansson 3,8 milyon dolara ev aldı!

Oyuncu Scarlett Johansson 3,8 milyon dolara aldığı malikanesinde eşi ve kızı ile yaşayacak. 1940'larda inşa edilen malikanede 4 yatak odası, 4 banyo, şömineli oturma odası, mermer ve kuvars tezgahlı bir mutfak bulunuyor.

Ikea oturma odası Haberi

Ikea oturma odası

Evdekilerin buluşma noktası oturma odaları, uzun bir günün ardından rahat kanepesinde yorgunluk atmak, orta sehpayı çerezlerle donatıp heyecanlı bir filme başlamak ya da tekli koltukta gazete keyfi yapmak isteyenleri ağırlıyor. IKEA ise mobilya ve aksesuvarlarıyla, oturma odalarını mutluluğun ve rahatlığın paylaşım alanına dönüştürüyor.


Günlük yaşam için ideal şekilde tasarlanan modern, klasik ya da İskandinav stili koltuk ve kanepeler, yorgun bir günün ardından konforu, misafir ağırlarken şıklığı sunuyor. Kumaş veya deri, yataklı ya da L kanepeler, tek kişilik sallanan koltuklarla, berjer ve puflarla, her zevke uygun şekilde kombinlenebiliyor. IKEA’daki renkli minderler ile kış akşamlarını ısıtacak yumuşacık battaniyeler oturma odasına sıcaklık ve rahatlık katarken; puflar, saklama bölümüyle en kullanışlı dekorasyon ürünleri arasına giriyor. IKEA’daki oturma gruplarına, kullanışlı orta sehpaları, dolap ve raf...