24 / 04 / 2024

iki aşamalı pencere

iki aşamalı pencere

Emniyet Müdürlüğü evlerde hırsızlığa karşı Türkiye Standartları Enstitüsü standartlarına uygun kapı ve pencere şartı getiriyor...

Schengen vizesine yeni sistem geliyor! Schengen vizesine nasıl başvuru yapılacak? 

Almanya, Schengen vizesi başvurularında yeni sisteme geçileceği kaydedildi. Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelere girişi için gerekli olan Schengen vizesi için Almanya, randevu almayı kolaylaştıracak iki aşamalı bir uygulamayı yürürlüğe aldığını duyurdu.

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 'Kademeli satış’ modeli nedir, nasıl işliyor?

Vatandaşların yeni bir konut sahibi olması yüksek fiyatlar ve kredi maliyetleri sebebiyle zorlaşınca inşaat firmaları da yeni sisteme geçiş yaptı. Aşamalı konut edinme sistemiyle, tüketici önce arsayı taksitle alacak, daha sonra ise inşaat maliyetini ödeyecek

Aşamalı konut edindirme sistemi: Önce arsayı sonra konutu al! İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

Son beş yılda arsa fiyatları ve inşaat maliyetlerinin artması ile vatandaşın konut alma hayali kabusa dönmeye başladı. Vatandaşların konut sahibi olmasına yardımcı olacak aşamalı konut edindirme sistemi devreye girdi. Peki yeni sistemin İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

Fuzul Topraktan ile ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir dönem başlıyor!

Fuzul Holding bünyesinde 2023'te kurulan Fuzul Topraktan, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek aşamalı olarak konut sahibi olmaya imkan sağlıyor. 

Tapu sahipleri dikkat! Tapu işlem başvurularında büyük değişiklik!

Tapu işlem başvurularında sistem değişikliği devreye alındı. Edinilen bilgiye göre, vatandaşlar Web Tapu sistemine giriş yapmak istediklerinde, iki aşamalı giriş özelliğinin açık olması gerekecek.

Tapu işlem başvurularına ek güvenlik önlemi!

Tapu işlem başvurularına getirilen ek güvenlik hakkında bilgi veren Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kullanıcıların Web Tapu sistemine girmek istediklerinde, iki aşamalı giriş özelliğinin açık olması gerektiğini söyledi.

AB, Rusya’nın dondurulmuş 200 milyar eurosunun kaderini tartışıyor!

Avrupa Birliği'nden (AB) yapılan açıklamada, Rusya'nın savaş nedeniyle dondurulan 200 milyar eurodan fazla varlığı için aşamalı bir plan üzerinde çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Kiracılara müjde! Fahiş kira fiyatlarına 6 aşamalı çözüm!

Fahiş kira fiyatlarına karşı başlatılan çalışmanın çerçevesi ortaya çıktı. Kira zamlarını sınırlamak amacıyla kapsamlı düzenleme gelecek.

Tefal RG8577 X-Plorer Serie 75 S Max Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge kaç TL? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge, iki aşamalı temizleme sistemi ve dört kademeli su kapasitesiyle evinizde ihtiyaç duyduğunuz her noktaya giderek kusursuz bir temizlik performansı sunar.

Sunyy Su Arıtma Cihazı en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi 

Sunny Fonte Plus Su Arıtma Cihazı, her an temiz ve sağlıklı suya kolaylıkla ulaşılabilecek teknolojiye sahiptir. Sahip olduğu teknik özellikler sayesinde dakikada 2 litre su üretebilen, 6 filtre 10 aşamalı cihaz bir çok kullanım alanı sunuyor.

EYT için AK Parti’den bir tarih daha verildi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)’lilerin merakla beklediği tarihle ilgili bir günde iki açıklama birden geldi. Bugün TBMM’de konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “EYT için benden tarih beklemeyin” derken, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Sadi Bilgiç ise tarih verdi.

Spring Water en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  12 Ocak 2023 fiyat listesi

Şebeke sularına artık güven kalmadı, siz de bi su arıtma cihazı istiyorsanız ''Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma'' cihazı tam size göre olabilir Peki Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma cihazı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

"Cepte rakam" diyerek yeni asgari ücreti açıkladı! İki aşamalı zam formülü...

 "2023 zammı ne kadar olacak?" sorusunun cevabı 7 milyondan fazla vatandaşı doğrudan, 81 milyon kişiyi ise dolaylı olarak ilgilendiriyor. Asgari ücret için zam formülleri konuşulmaya devam ederken bu yılkine benzer bir uygulamanın yapılmasının söz konusu olabileceği söyleniyor.

iki aşamalı pencere Haberi

iki aşamalı pencere
Evlerde hırsızlığa karşı yeni standartlar getiriliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü yaşanan hırsızlık olaylarının önüne geçmek için, evlerin kapı ve pencerelerine TSE uygunluğu şartı getiriyor. TSE ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ortak olarak başlattığı proje kapsamında, çelik kapılarda kilit göbeği pense ile tutulamayacak şekilde kapı ile sıfır olacak. Ayrıca kapılar 3-4 noktadan kilitlenecek. Pencerelerde ise iki aşamalı kilit sistemi kullanılacak. Yeni binalarda ise güvenlik kamerası olması zorunlu hale gelecek. Güvenlik önlemlerini alan apartmanların sigorta primleri...