28 / 03 / 2024

İkiel Grup Sancaktepe projesi

İkiel Grup Sancaktepe projesi

Bahçelievler'de inşa edilen Asude Park Evleri, Güney İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede son 15 konutun 165 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Japon Konutları için düğmeye basıldı! Hocaoğlu Grup'tan Sancaktepe'ye 1,2 milyar TL'lik yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hocaoğlu Grup, Sancaktepe'de yaklaşık 1,2 milyar liralık yatırımla yeni bir konut projesi inşa edecek. Sismik deprem izolatörlü projede 126 konut yer alacak.

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Serbay Aydın tarafından kuruldu.

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Serbay Aydın tarafından kuruldu.

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk tarafından kuruldu.

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Sakat tarafından kuruldu.

Bevankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bevankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Necat Kayhan tarafından kuruldu.

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şahin, Selim Sultan Bektaş ve Şaban Kara ortaklığında kuruldu.

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ülvan tarafından kuruldu.

Özkara Grup Hırdavat Organizasyon Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkara Grup Hırdavat Organizasyon Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Karaaslan tarafından kuruldu.

Bcn Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bcn Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Biçen tarafından kuruldu.

5gen Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5gen Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Menderes Güneş tarafından kuruldu.

Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

İkiel Grup Sancaktepe projesi Haberi

İkiel Grup Sancaktepe projesi

 

4 ve 5 katlı 6 blokta 80 konuttan meydana gelen Asude Park Evleri, Güney İnşaat tarafından inşa edildi. Asude Park Evleri Bahçelievler ´de 96 metrekarelik 2+1 konutlar 165 bin TL ila 170 bin TL"ye, 105-110 metrekare  3+1"ler ise 200 bin TL"ye alıcılara sunuluyor. Konutlar için peşin ödemeler yapılıyor.

Asude Park Evleri ´nde satışı tamamlanmamış son 15 konut bulunuyor. 2009 yılında inşaatına başlanan Asude Park Bahçelievler"de yaşam 1 yıl önce başladı.
Bahçelievler ´de hayata geçirilen Asude Park Evleri ´nde konutlar hemen teslim ediliyor.
5 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde 2 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip olan Asude Park ´ta, kapalı otopark,...