29 / 03 / 2024

İkitelli OSB su kesintisi 10 aralık 2014

İkitelli OSB su kesintisi 10 aralık 2014

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir ilçesinin İkitelli OSB mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 10 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Akdeniz Su Ürünleri İhtisas OSB'nin ÇED sürecinde son aşamaya gelindi!

Adana'nın Karataş ilçesinde kurulacak proje hakkında bilgi veren Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkan Vekili Ali Can Yamanyılmaz, Çevresel Etki Değerlendirme raporunun son aşamaya geldiğini belirtti.

İkitelli OSB için yeni arazi arayışı!

İkitelli OSB Başkanı Mahmut Aydın, İkitelli OSB olarak yeni yatırım arazisi arayışında olduklarını bildirdi. Aydın, ''İstanbul'a yakın illerden birinde 4 milyon metrekarelik OSB arazisi arayışımız var'' diye konuştu.

OSB'lerin yatırım avantajları neler?

OSB'ler elektrik, su faturası indirimlerine, lojistik köy hizmetlerinden Ar-Ge laboratuvarlarına, son teknoloji altyapı imkanlarına kadar birçok destek sağlanıyor. Alanlar, doğru yatırımın adresi olarak gösteriliyor...

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Didim Su Ürünleri OSB'nin turizme etkisi mecliste!

Didim Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi Projesi'nin bölgedeki kültür varlıkları ve turizme etkisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Didim'de Antik Kral Yolu’na OSB kurulacak!

İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin yaptığı açıklamada Didim’de antik Kral Yolu üzerinde ve turizm bölgesinde Didim Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulacağını söyledi.

İkitelli OSB için yeni yer isteniyor!

Yüzde 80 doluluk oranının bulunduğu İkitelli OSB'de firmalar büyümekte güçlük çekiyorlar. Firmaların büyümeleri için İkitelli OSB'ye yeni yer tahsis edilmesi isteniyor. 

Arsa dolandırıcılarına dikkat!

TOKİ tarafından inşa edilen Kapaklı-İkitelli OSB, dolandırıcıların radarına girdi. Dolandırıcılar, arazisi devlet teşvikiyle verilen OSB’den arazi almak isteyen işadamlarına hayali arsa satıyor.

İkitelli sanayicilerinin arsa talepleri değerlendirilecek!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, İkitelli OSB'de sanayiciler ve işverenlerle buluştu. Bakan Ağbal sanayicilerin sorunlarını dinledi ve arsa taleplerini değerlendirerek, isteklerin takip edileceği sözünü verdi.

Çerkezköy OSB'ye buhar santrali kurulacak!

Çerkezköy OSB, fabrikaların üretim maliyetini azaltmak için buhar santrali kurmaya hazırlanıyor. Bir dizi altyapı projesi yürüten OSB yönetimi bölgenin su ihtiyacını karşılamak amacıyla baraj kurmayı da planlıyor.

Zirvedekiler Seyahat Acentası Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Başakşehir Şubesi açıldı!

Zirvedekiler Seyahat Acentası Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Başakşehir Şubesi, Bilal Şeker Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi'nde açıldı.

Özmert Paslanmaz Çelik Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmert Paslanmaz Çelik Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Ağralı tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Mutfakçılar Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Mirsan Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mirsan Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Mirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi'nde kuruldu.

İkitelli OSB su kesintisi 10 aralık 2014 Haberi

İkitelli OSB su kesintisi 10 aralık 2014


İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir ilçesinin İkitelli OSB mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 10 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. 


Arıza Tarihi : 2014-12-10 09:58:00

Arıza Yeri : BAŞAKŞEHİR

Arıza Sebebi : 200 MM ÇAPLI ŞEBEKE HATTI ARIZASI

Etkilenen Yerler : İKİTELLİ OSB MH

Açıklama : Çalışmanın tahmini olarak 10.12.2014 tarihinde saat 14:30 civarı bitirilmesi...