27 / 04 / 2024

İkk Yapı Kimin

İkk Yapı Kimin

İkk Yapı Gıda Turizm Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İhsan 300 bin TL sermaye ile bugün Lütfi Karakaya ve Emine Karakaya ortaklığında kuruldu.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Sadık Küçükkınacı nerede okudu? Nerede genel sekreter olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sadık Küçükkınacı kimdir? Nereden mezun oldu? Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası’ndan hangi görevi yürüttü? Hangi holdingde yönetici olarak çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Sadık Küçükkınacı ile ilgili merak edilenler...

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Büyükkızılağaç tarafından kuruldu.

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır?

Tapu, bir arazi ya da evin kimin üzerine olduğu yani sahipliğini gösteren hukuki bir belgedir. Peki Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır? Tapu devri noterden oluyor mu? İşte o detaylar!

Emekliler için bankaların promosyon yarışı kızıştı! Yapı Kredi promosyonu ne kadar?

Bankalar tarafından emekli aylıkları için verilen yarış giderek kızıştı. Bankaların art arda promosyon tutarlarını açıklamasının ardından en yüksek rakamı kimin verdiği de merak konusu oldu. İşte Yapı Kredi'nin verdiği promosyonla ilgili detaylar...

Tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama!

Gördüğü bir taşınmaz malı satın almak isteyenler ancak kime ait olduğunu bilmeyenler sorgulamayı nereden ve nasıl yapacaklarını araştırıyor. Peki, tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama nasıl yapılır?

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Yapı denetim hizmetinde fatura kimin adına düzenlenir?

Yapı denetim firması tarafından arsa sahipleri adına ayrı ayrı düzenlenecek faturalarda gösterilen KDV’nin arsa sahipleri tarafından 9/10 oranında tevkifata tabi tutulması gerekiyor.

Kayseri Millet Bahçesi'nin ihalesi yarın yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Millet Bahçesinin ihalesinni yarın yapılacağını belirtti ve millet bahçesi projesinin alan büyüklüğü ve içeriğiyle dünyanın da sayılı şehir parkları arasında yer alacağını vurguladı...

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Melikgazi Gesi Emniyet Binası’nın yapımı tamamlandı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Gesi Fatih Mahallesi'nde yapımına başlanan Emniyet Binası’nın yapımı tamamlandı. Başkan Memduh Büyükkılıç, proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Melikgazi'de vergi yapılandırmasında 16 bin 142 kişi yararlandı!

Melikgazi Belediyesince geçmiş döneme ait borçların yapılandırılma süresinin 15 Ekim 2018 Pazartesi günü sona erdiğini hatırlatan Başkan Büyükkılıç, vatandaşların bu tarihten önce borçlarını yapılandırmak için Melikgazi Belediyesine müracaat ederek haktan yararlandıklarını dile getirdi.

İkk Yapı Kimin Haberi

İkk Yapı Kimin

İkk Yapı Gıda Turizm Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İhsan lütfi Karakaya ve Emine Karakaya ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


İkk Yapı Gıda Turizm Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel kuruluşlara ve şahıslara karşı her nevi inşaat taahhütlerinde bulunmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



İkk Yapı Gıda Turizm Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Kavacık Mah.Ertürk Sok.No.1 K.7 Daire No.14...