18 / 04 / 2024

İktisatevim Gayrimenkul Üsküdar Şubesi adres 

İktisatevim Gayrimenkul Üsküdar Şubesi adres 

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Sağol tarafından açıldı.

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

A11 Gayrimenkul Ve Otelcilik Anonim Şirketi Üsküdar Bosphorus Şubesi açıldı!

A11 Gayrimenkul Ve Otelcilik Anonim Şirketi Üsküdar Bosphorus Şubesi 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hasret Devrim Çulha tarafından açıldı.

Üsküdar Belediyesi'nin gayrimenkul satışlarına tepki!

Üsküdar Belediyesi Meclisi’nde, Kısıklı Mahallesi’nde yer alan ve imar planlarında “ilköğretim tesisleri” alanı olarak geçen, toplam büyüklüğü yaklaşık 790 metrekarelik iki parselin, belediye şirketi Üsküdar Personel A.Ş.’nin vergi borçlarına karşılık Maliye Hazinesi’ne devredilmesi kararı verildi.

Üsküdar ve Tuzla'da 12.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar ve Tuzla'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 12 milyon 582 bin 780 TL bedelle satışa çıkardı.

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız F M N Alawadhı tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

Üsküdar'da kat karşılığı gayrimenkul satışı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy Mahallesi'nde kat karşılığı taşınmaz satış işi ihale ediyor. İhale 9 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Sağol tarafından açıldı.

Üsküdar Belediyesi'nden 17.4 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Tuzla, Çekmeköy ve Kadıköy'deki 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 17 milyon 486 bin 516 TL olarak belirlendi. 

Üsküdar ve Şile'de 35 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Şile ve Üsküdar'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 34 milyon 993 bin 557 TL bedelle satışa çıkardı.

Akiş GYO Üsküdar gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar'daki 1 bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 120 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Sofu tarafından kuruldu.

İktisatevim Gayrimenkul Üsküdar Şubesi adres  Haberi

İktisatevim Gayrimenkul Üsküdar Şubesi adres 

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Sağol tarafından açıldı.

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi konusu:
a-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, müstakil konut, iş hanları, turistik tesisler, tatil köyleri, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kiraya vermek, danışmanlık yapmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait veya kentsel dönüşüm projeleri ve çalışmaları kapsamında arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b-Her türlü gayrimenkul, arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer taşınmazlar ile kara, hava ve deniz taşıtlarını almak, satmak, pazarlamak, alım satımına ve kiralanmasına aracılık etmek ve komisyonculuğunu yapmak. c-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak, danışmanlık yapmak ve sözleşmeler düzenlemek.ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...

Adres:...