18 / 04 / 2024

İl Bank Sivas Bölge Müdürlüğü

İl Bank Sivas Bölge Müdürlüğü

İl Bank Sivas Bölge Müdürlüğü, 2015 yılında 31 projeyi Sivas'a kazandıracak. Bölge Müdürü Harun Cesur "Toplam maliyet 115 milyon TL olacak" dedi.

1935 yılında yol vergisi 6 liradan 4 liraya düşürülmüş!

1935 yılında Sivas'ta Vilayet Encümeni tarafından yol vergisi 6 liradan 4 liraya kadar indirilmesine karar verilmiş.

Sivas'ta yapımı tamamlanan Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlanıyor...

Sivas'ın Kangal ile Ulaş ilçeleri arasında iki tüp şeklinde yapımı gerçekleşen 1567 metre uzunluğundaki Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Deutsche Bank'tan euro için dev tahmin geldi! 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Deutsche Bank AG'nin Makro Araştırma Başkanı Tim Baker'den euro için dev tahmin geldi. Açıkladığı rakam 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda sona gelindi! Yarın açılıyor!

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın açılışında sona gelindi. İki il arasında demiryolu ile 12 saat olan seyahat süresini 2 saate düşürerek olan hat yarın açılıyor.

Türkiye’nin perakende devi ‘TOM Bank’ ile bankacılık sektörüne girdi! TOM Bank hangi alanlarda hizmet verecek?

Türk bankacılık sektörü şu sıralar hareketli günler yaşıyor. BDDK’nın dijital bankacılık ile ilgili düzenlemesinin ardından sektöre yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Aydın Grup tarafından kurulan dijital perakende bankası TOM Bank, BDDK’dan faaliyet izni aldı

Sivas'ta 6 bin 262 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatını gören inanamadı!

Sivas İl Özel İdaresi, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kadıburhanettin Mahallesi'nde yer alan 6 bin 262 metrekarelik arsayı satıyor...

Sivas İl Özel İdaresi'nden satılık 32 bin 456 metrekarelik arsa! 

Sivas İl Özel İdaresi, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kılavuz Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa sunuyor. İşte arsanın fiyatı ve merak edilen tüm detaylar....

Sivas'ta 12.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Sivas 3. Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimliği, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kızılırmak Mahallesi'nde yer alan tarlayı 12 milyon 408 bin 445 TL'ye icradan satıyor...

Sivas'ta 30.5 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Sivas Merkez'de yer alan 5 adet arsayı 30 milyon 558 bin 332 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara-Sivas hızlı tren hattı 4 Eylül'de açılıyor!

Türkiye genelinde hızlı tren hattı yatırımları aralıksız devam ediyor. Son olarak büyük bir çalışma yapıldığı Sivas Kongresi'nin yıl dönümü olan 4 Eylül'de iki önemli yüksek hızlı tren hattı açılışı gerçekleşecek. 

Sivas Merkez'de 81.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kılavuz Mahallesi'nde yer alan arsayı toplam 81 milyon 142 bin 75 TL muhammen bedelle satışa sundu.

Sivas Merkez'de 13 milyon TL'ye satılık arsa!

Sidaş Emlak Oto A.Ş, Sivas Merkez'e bağlı Kılavuz Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 932 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Sivas'ta 18.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 5 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

İl Bank Sivas Bölge Müdürlüğü Haberi

İl Bank Sivas Bölge Müdürlüğü

İl Bank Bölge Müdürü Harun Cesur, Sivas genelinde ki çalışmaları değerlendirdi. Sivas'ta 31 projeye sahip olduklarını belirten Cesur, kanalizasyon ve inşaat işleri için 94 milyon TL'lik tekliflerinin bulunduğunu söyledi.


İçme suyundan kanalizasyona, üst yapı ile harita ve imar planına kadar çok çeşitli projeleri desteklediklerini söyleyen İl Bank Bölge Müdürü Harun Cesur. 31 projenin toplam inşaat tutarının 115 milyon TL olduğunu söyleyerek "iller bankası bölge müdürlüğü olarak ilimizde 31 proje inşaat işi bulunuyor. 6 adet içme suyu. 12 kanalizasyon. 6 adet üst yapı, 7 adet harita ve imar programı var. 31 adet işin toplam tutarı 115 milyon 614 bin TL. Ayrıca 9 adet proje ve inşaat işimiz ihale aşamasındadır. 2014 yılında ki 31 adet işin toplam bedeli ise 43 milyon TL...