19 / 03 / 2024

ılgın evleri kurası

ılgın evleri kurası

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan projede fiyatlar 91 bin 170 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Ilgın Evleri kurası ne zaman?

CHP'nin çılgın projesi: Kanal İstanbul'a karşı imza toplamak!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'a CHP yine karşı çıktı ve stantlar açıp hayır kampanyası başlattı.

İBB olarak 'çılgın' projelerle değil İstanbulluların gerçek sorunlarıyla ilgileneceğiz!

İBB Başkanı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir dönem 'çılgın proje' olarak nitelediği Kanal İstanbul projesine atıfta bulundu ve "İBB olarak 'çılgın' projelerle değil İstanbulluların gerçek sorunlarıyla ilgileneceğiz" dedi.

Akyazı için çılgın imar projesi!

31 Mart Yerel Seçimlerinde rekor oyla Akyazı’ya Belediye Başkanı seçilen Bilal Soykan, hayalinde yer alan Akyazı’yı anlattı. Soykan, Akyazı için planladığı çılgın projesini açıkladı.

Amasya'nın 20 yıllık hayali çılgın proje hayata geçti!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Amasya’nın 20 yıllık hayali olan çılgın proje hayata geçti. Şehir merkezinden geçen Yeşilırmak’ı kauçuk bir bentle şişiren proje ile adeta bir taşla üç kuş vuruldu'' diye konuştu.

Salih Bayraktar'dan Sarıyer için çılgın projeler!

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, seçim projelerini açıkladı. Sarıyer’in sorunlarını çözecek 60’ın üzerinde proje arasında tüneller ve tünel otoparklar, teleferik, prestij caddeler gibi dikkat çeken ve çılgın denilebilecek projeler bulunuyor.

Diyarbakır'ın 'çılgın projesi' tamamlanıyor!

Diyarbakır'ın çılgın projesi olarak bilinen Silvan Projesi'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Projenin 305 bin kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

Çılgın Sedat: Oğlum için evimi, yazlığımı sattım!

Çılgın Sedat, serebral palsi hastası oğlunun rahatsızlığından dolayı yaşadığı zorlukları anlattı. Oyuncu ve şarkıcı, ''Her şeyim gitti. Evimi sattım, arabamı sattım, yazlığımı sattım. Mal olarak her şeyi satarım ama onurumu satmam'' diye konuştu.

Mansur Yavaş: Çılgın değil, akıllı projeler yapacağım!

AK Parti adayı Mehmet Özhaseki ile polemiğe girmek istemediğini söyleyen Mansur Yavaş, Ankara için “çılgın" değil “akıllı" projeler üreteceğini söyledi.

ABD'nin hedefi çılgın projeler!

ABD’nin yeni hedefi Türkiye ekonomisi. ABD merkezli Bloomberg kanalı, Başkan Erdoğan’ın “çılgın projeler” olarak nitelediği dev projeleri yapan şirketlere yaptırım uygulanabileceğini açıkladı.

Aziz Yıldırım'ın FB için hazırladığı çılgın proje!

Fenerbahçe'nin Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı. Yıldırım'ın Fenerbahçe için hazırladığı projeler ise merak ediliyordu. İşte Yıldırım'ın çılgın projeleri...

Elon Musk'ın trafik çilesini bitirecek çılgın projesi!

Ünlü iş adamı Elon Musk,özellikle İstanbulluların artık bıktığı trafik çilesini çözecek projesini açıkladı. İşte Elon Musk'ın trafik çilesini bitirecek çılgın projesi...

Niğde'nin çılgın projesine ilk kazma vuruluyor!

Niğde Belediyesi’nin çılgın projesi olan “Şehir İçi Tünel Geçiş Projesi”nde önümüzdeki ay ilk kazma vuruluyor.

Afyonkarahisar Şuhut TOKİ Evleri kurası!

TOKİ'nin Afyonkarahisar Şuhut 2. Etap projesindeki 412 konut kura ile sahiplerini bulacak. Peki, Afyonkarahisar Şuhut TOKİ Evleri kurası ne zaman?

ılgın evleri kurası Haberi

ılgın evleri kurası

Peşin ödemelerin 9 bin 117 TL'den başlangıç gösterdiği projede başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubelerince yürütülecek.


Ödeme koşulları kapsamında projede yüzde 10 peşinde kalanı 120 ay vadelendirme, yüzde 15 peşin ödemede 156 ay vade, yüzde 25 peşinde ise kalanı 180 ay vade imkanı sağlanıyor.


Taksit ödemelerinin 379,88 liradan başladığı TOKİ Konya Konutları projesinde konut fiyatları 91 bin 170 TL ile 261 bin 641 TL arasında değişiyor. 


TOKİ Ilgın Evleri kurası ne zaman?

Başvuruların 11 Temmuz ila 29 Temmuz arasında kabul edileceği projede kura çekimi 4 Ağustos gününde çekilecek. Projede 609 konut bulunuyor.


Satış duyurusu için