29 / 03 / 2024

Ilgın konya kurası

Ilgın konya kurası

Ilgın TOKİ Konutları başvuru dönemi başladı ve 29 Temmuz 'a kadar devam ediyor. Projede toplamda 609 adet konut satışta.

TOKİ'den Konya'ya üç yeni proje geliyor! 188 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projelerinin ihalesi bugün gerçekleştirilecek. Projelerde toplam 188 adet konut yer alacak.

TOKİ Konya projesi için tarih resmen belli oldu! Sadece bir ilçedeki 216 konutu aman kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projesi için tarih resmen belli oldu... Sadece bir ilçedeki 216 konutu aman kaçırmayın...

TOKİ Konya projesi için yeni yıl müjdesi geldi! 258 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projesi için yeni yıl müjdesi geldi... 258 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ Konya projeleri için beklenen tarih geldi! 3 projede tam 188 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projeleri için beklenen tarih geldi. 3 projede tam 188 yeni konut geliyor! Kaçırmayın...

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! Tam 198 konut ve 3 dükkanlık yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projesi kapsamında 198 yeni konut ve 3 dükkan inşa edilecek. Projenin ihalesi 10 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Konya Ilgın'da 240 ay taksitle ucuz konut fırsatı!

TOKİ Konya Ilgın 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Ilgın'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Ilgın'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hadim sosyal konut projesi...

TOKİ Konya'daki 3 yeni proje için düğmeye bastı! Ucuz konut bekleyenler bu tarihi sakın kaçırmayın! 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya projeleri  için düğmeye bastı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projelerinde toplam 188 konut yer alacak. İşte detaylar...

TOKİ Konya başvuruları için tarih belli oldu! Taksit bedellerine inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Akören 3. Etap için başvuru tarihleri belli oldu. İşte detaylar...

TOKİ Konya Meram başvuruları yarın sona eriyor! 120 ay vadeyle 2+1 ve 3+1 fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Meram projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Konya Ilgın Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın Millet Bahçesi projesinin ihalesini 11 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Konya Ilgın'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 24 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Beyşehir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Beyşehir projesinde yer alan 51 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

Konya Altınekin TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Altınekin projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Ilgın konya kurası Haberi

Ilgın konya kurası

Başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubelerince kabul edileceği TOKİ Konya Ilgın projesinde aylık taksitler 379,88 liradan başlıyor.


Ödeme koşulları kapsamında proje yüzde 10 peşin ödemede kalanı 120 ay, yüzde 15 peşinatta 156 ay vade, yüzde 25 peşinatta ise 180 ay vade sağlanıyor.


Peşin ödemelerin 9 bin 117 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Konya Evleri projesinde toplamda 609 konut satışa çıkarılıyor.


Ilgın TOKİ Konutları başvuru dönemi!

Kura çekilişinin 4 Ağustos gününde yapılacağı projede başvuru dönemi Pazartesi günü başlıyor ve 29 Temmuz Cuma gününe kadar devam ediyor.


Satış duyurusu için