19 / 03 / 2024

TOKİ Konya'daki 3 yeni proje için düğmeye bastı! Ucuz konut bekleyenler bu tarihi sakın kaçırmayın! 

TOKİ Konya'daki 3 yeni proje için düğmeye bastı! Ucuz konut bekleyenler bu tarihi sakın kaçırmayın! 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya projeleri  için düğmeye bastı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projelerinde toplam 188 konut yer alacak. İşte detaylar...



Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya 2022 projeleri için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Konya projeleri Taşkent ilçesinde hayata geçirilecek.  Çetmi/Yeni Mahallesi, Hira Mahallesi ve Balcılar Mahallesi'nde hayat geçirilecek projelerde toplam 188 adet konut yer alacak. 

Konutların yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer verilecek olan TOKİ Konya projelerinin ihalesi 13 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

TOKİ Konya daki 3 yeni proje için düğmeye bastı! Ucuz konut bekleyenler bu tarihi sakın kaçırmayın! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Çetmi/Yeni Mahallesi'ndeki projede 56 adet konut, Hira Mahallesi'ndeki projede 44 adet konut, Balcılar Mahallesi'ndeki projede ise 88 adet konuta yer verilecek. 

Konya İli Taşkent İlçesi Çetmi/Yeni Mahallesi 56 Adet Konut (+1kd), Hira Mahallesi 44 Adet Konut (+1kd) Ve Balcılar Mahallesi 88 Adet Konut (+2kd) İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 13 Eylül 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Konyalıların ev sahibi olacağı Konya TOKİ 2022 projesinin yer tesliminden itibaren 500 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

DAR GELİRLİLER İÇİN 81 İLDE UCUZ KONUT 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2022 projeleri kapsamında 81 ilde yeni konutlar hayata geçirecek. Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut, projelerin lansmanının 17 Eylül 2022 tarihinde yapılacağını açıklamıştı. 


Geri Dön