25 / 04 / 2024

ılgın toki konutları satılık

ılgın toki konutları satılık

Konya Ilgın Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 609 adet konut kuralı satışa çıkıyor. Peki, Konya Ilgın TOKİ başvurusu ne zaman başlayacak?

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dar gelirlileri ev sahibi yapacak KİPTAŞ’ın Silivri 4. Etap Konutları’nın temel atma töreninde yaptığı açıklamada "İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir" dedi.

Konya Ilgın TOKİ Konutları'ndaki 213 gayrimenkul satılıyor!

Toplu Konut Başkanlığı, Ilgın TOKİ Konutları'ndaki 197 adet işyeri ve 16 adet konutu satışa çıkardı. İhale 9 Şubat günü açık artırma usulüyle gerçekleşecek.

Konya Ilgın TOKİ sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ Konya Ilgın projesinde yer alan 216 konut açık satış yöntemi ile satışa sunulmuştu. Projedeki konutların sözleşmeleri 11 Ocak - 17 Mart 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Ilgın Evleri son başvuru günü yarın!

Konya Ilgın TOKİ Konutları'nda toplamda 609 adet daire satışa çıkarıldı. TOKİ Ilgın Evleri son başvuru günü yarın...

Ilgın TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Konya Ilgın Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilecek olan 609 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, Ilgın TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Konya Ilgın Toki kura çekiliş tarihi!

609 adet daireden meydana gelen TOKİ Konya Ilgın projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor. İşte, Konya Ilgın Toki kura çekiliş tarihi...

Ilgın TOKİ Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın TOKİ projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, Ilgın TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Konya Ilgın TOKİ Konutları kurası!

TOKİ'nin 609 konut olarak hayata geçirdiği Konya Ilgın projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, Konya Ilgın TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Ilgın TOKİ Konutları başvuru dönemi!

Ilgın TOKİ Konutları başvuru dönemi başladı ve 29 Temmuz 'a kadar devam ediyor. Projede toplamda 609 adet konut satışta.

Ilgın TOKİ Konutları kura çekimi ne zaman?

TOKİ'nin 609 konutluk Konya Ilgın projesindeki daireler kuralı olarak satılacak. Peki, Ilgın TOKİ Konutları kura çekimi ne zaman?

Ilgın TOKİ Konutları başvurusu ne zaman başlıyor?

Konya Ilgın Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen 609 adet konut satışa sunuluyor. Peki, Ilgın TOKİ Konutları başvurusu ne zaman başlıyor?

ılgın toki konutları satılık Haberi

ılgın toki konutları satılık

TOKİ'nin 609 adet konutluk Konya Ilgın projesindeki daireler kura yöntemiyle satılacak.  Konya Ilgın TOKİ projesinde başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. 


Konya Ilgın TOKİ başvurusu ne zaman başlayacak?

11 Temmuz'da başvuruların başlayacağı Konya Ilgın TOKİ projesinde başvurular 29 Temmuz'da sona erecek. Projedeki daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 


Satış duyurusu için