24 / 04 / 2024

Ilham Maharramov

Ilham Maharramov

Favorit Pazarlama İnşaat Limited Şirketi, Ilham Maharramov tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Şubat' ta İstanbul İl'i, Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Karaoğlanoğlu Caddesi' nde kuruldu.

Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un ilham veren 7 sözü!

Apple'ın kurucu Steve Jobs'un ilham veren 7 sözünü sizler için derledik. Ayrıntılar haberimizde...

2020’de de doğadan ilham alan mimari ön planda olacak!

Ofis ve konut iç tasarımlarında, günlük hayatta tercih edilen rahat ve konforlu tasarımların yanında doğadan ilham alan ürünler, renk, doku ve form değişikliğine uğrayarak 2020'de de karşımıza çıkacak...

İstanbul Havalimanı Polonya'nın Merkez Havalimanı'na ilham oluyor!

Polonya Altyapı Bakan Yardımcısı Wild, İstanbul Havalimanı'nın finansal yapısının, Varşova yakınlarında inşa edilecek Merkez Havalimanı için ilham verici olduğunu söyledi.

Murat Tabanlıoğlu: AKM'yi yaparken Berlin'den ilham aldım!

AKM'nin kendisi için bir vefa projesi olduğunu ifade eden Mimar Murat Tabanlıoğlu, "Dört dörtlük bir opera ve bale salonu yapıyoruz. Berlin'den ilham aldım. Berlin'de operanın yanına dev ekran kurulmuş. Dileyen herkes temsilleri Taksim Meydanı’ndan da izleyecek" dedi. 

Sonbahardan ilham alan İder ile evlerde güz etkisi!

İder Mobilya, sonbaharın tüm enerjisini evinize taşıyor. Kreatif tasarım anlayışı ve doğadan ilham alan koleksiyonlarıyla İder Mobilya, sonbahar tonlarını eşsiz bir renk kartelasıyla sunuyor.

Serenay Sarıkaya'dan inşaat mühendislerine ilham!

Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın 'Fi' dizisinde baş dansçı olduğunu belli etmek için kafasına taktığı kırmızı tüy inşaat mühendislerine ilham verdi. Mühendisler, kırmızı tüyü baretlerine koydu.

Antalya'nın imar planları yapılırken eski uygarlıklardan ilham alınmadı!

Antalya, çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapmış bir yöre. Kentlerimizin imar planlarını yaparken, bunlardan hiç ilham almamışız. Hiç olmazsa balkonlarımızı çiçekle süsleyebiliriz.

Marshall ile yaz tatiliniz sonbahara ilham versin!

Marshall sonbahar ruhunu evinize en iyi şekilde yansıtmanız için tatil fotoğraflarınızdan ilham alan öneriler sunuyor. Dekorasyon ve renk uyumuyla ilgili sizi yansıtan faydalı öneriler evinizi en şık şekilde sonbahara hazırlayacak.

VitrA Pro Color MOOD moda renklerden ilham alıyor!

VitrA’nın, renklerin mükemmel uyumunu yansıtan PRO Color koleksiyonunda yer alan MOOD serisi, güncel trendler ve moda renklerden ilham alıyor.

DYO ile evinizi güneşten ilham alan renklerle baştan yaratın!

Yaz aylarının dinamizmini evlerinize taşımaya hazır mısınız? Siz de tüm doğanın uyanışına şahit olduğumuz bu günlerde evlerinizi güneşten ilham alan renklerle baştan yaratın. Yaşam alanlarınıza yazın enerjisini DYO kartelasındaki sıcak renklerle taşıyın.

Alejandro Aravena: Gecekondu mimarisinden ilham alın!

Dün başlayan 15. Uluslararası Venedik Mimarlık Bienali’nin Direktörü ödüllü mimar Alejandro Aravena, tüm dünya metropollerinin gecekondu mimarisinden ilham alması gerektiğini söyledi.

Favorit Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Favorit Pazarlama İnşaat Limited Şirketi, Ilham Maharramov tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Şubat' ta İstanbul İl'i, Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Karaoğlanoğlu Caddesi' nde kuruldu.

Vodafone Arena, Katar'a ilham oldu!

Beşiktaş'ın stadı Vodafone Arena, 2022 yılında Dünya Kupası'nı düzenleyecek olan Katarlılar'a ilham oldu. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Burku, tecrübelerini Katarlılar'a aktardı...

Ilham Maharramov Haberi

Ilham Maharramov

Favorit Pazarlama İnşaat Limited Şirketi, Ilham Maharramov tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Karaoğlanoğlu Caddesi'nde kuruldu. 


Favorit Pazarlama İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, marley, parke, armatür ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.  3-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis...