19 / 04 / 2024

İlhan Bağış

İlhan Bağış

Bağış Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhan Bağış ve Gürbüz Bağış ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Küçükçekmece' de kuruldu.

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Karaman Merkez'de 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satılık 21 gayrimenkul!

Karaman İl Özel İdaresi, Karaman ili, Merkez ilçesi, Yeşildere, Külhan, Yollarbaşı, Hacıcelal, Taşkale, Kılbasan, Kırbağı ve Külhan'da yer alan 21 gayrimenkulü 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Hayri Onur Yalısı, Vehbi Koç Vakfına bağışlandı!

Çağdaş sanatın Türkiye’deki öncülerinden Füsun Onur ile ablası İlhan Onur, doğdukları, büyüdükleri ve hala yaşadıkları Kuzguncuk’taki Hayri Onur Yalısı’nı, Vehbi Koç Vakfı’na bağışladılar.

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akif Baş ve İlhan Baş ortaklığında kuruldu.

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 3. Etap Projesi'nin akıbeti TBMM'de!

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 3. Etap Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ba Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ba Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Batuk, Cumali Arslan ve İlhan Arslan ortaklığında kuruldu.

Ankara gayrimenkul satışlarında başarıyı yakaladı!

TÜGİAD Ankara 10. Dönem Yönetim Kurulu ve Üyeleri, MÜSİAD Ankara’yı ziyaret etti. MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal ev sahipliğinde düzenlenen ziyarette,  Ankara’nın inşaat sektöründeki başarısı konuşuldu. 

Ankara'da vergi yapılandırması için 550 bin başvuru!

Kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun kapsamındaki borçların peşin ve ilk taksit ödemesi için bugün son gün. Ankara Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan, düzenlemeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kentsel dönüşüme şehir merkezinden başlanılmalı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, dönüşüm çalışmalarının şehir merkezinden başlanması gerektiğini söyledi.

3. Havalimanı bölgesinde yeni yapılaşma mı başlıyor?

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan, bugünkü yazısında ''3. Havalimanı projesinin yapıldığı kuzey bölgesinde yeni bir yapılaşma mı başlıyor?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Eczacıbaşı Gayrimenkul'den Kartal ve Ayazağa’ya iki yeni proje!

Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Leyla İLHAN, bugünkü köşesinde Eczacıbaşı Gayrimenkul'un yakın zamanda hayata geçirileceği Kartal ve Ayazağa’daki projelerine değindi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı..

İstanbul'da gayrimenkulün metrekare fiyatı 4 bin 500 TL’den başlıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü köşesinde "İstanbul'da gayrimenkulün metrekare fiyatı geriliyor" başlıklı yazısına yer verdi. İşte o haber...

TOKİ Konya Evleri'ne 6 bin 500 kişi başvurdu!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Konya Şubesi Başkanı Gülhan Çağlar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile görüştüklerini belirterek, TOKİ başvurularının devam ettiğini yaşanan toplumsal olaylardan dolayı temel atma töreninin biraz ertelendiğini ifade etti.

İlhan Bağış Haberi

İlhan Bağış

Bağış Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhan Bağış ve Gürbüz Bağış ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Küçükçekmece'de kuruldu.


Bağış Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-iİNŞAAT  a-  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...