29 / 03 / 2024

İlhan Cenap Kayahan vefat etti

İlhan Cenap Kayahan vefat etti

Doğuş inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kayhan Uyaroğlu ve Yönetim Kurulu Fahri Danışman Turhan Uyaroğlu'nun ablaları, merhume Jale Kayahan'ın annesi merhum Prof. Dr. Şefik Kayahan'ın eşi İlhan Cenap Kayahan vefat etti...

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Cenap Şahabettin’in evi ne olacak? 

Türk Edebiyatı'nın başarılı yazarlarından Cenap Şehabettin'in Bakırköy'deki evi yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya. Otoparka dönen evin onarılması isteniyor.

Cenap Şahabettin’in evi otoparka dönüştü!

Yazar ve şair Cenap Şahabettin’in 1934 senesinde hayatını kaybettiği ev harabeye döndü. Bakırköy'de bulunan ve otopark olarak kullanılan ev yok olma tehlikesiyle karşı karşıya.

Kayahan Danışmanlık Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayahan Danışmanlık Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Müjde Kayahan tarafından kuruldu. 

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Evren Öztürk ve Davut Gülhan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burak Kızılhan, beton binaları akıllandırdı!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Volkan Akı bugünkü yazısında AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan ile gerçekleştirdiği röportaja yer verdi. İşte, Volkan Akı'nın yazısı...

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı'nın çehresi değişti!

Malatya Büyükşehir Belediyesi örnek teşkil edecek bir cadde düzenlemesi daha yaptı. İlkbaharda düzenleme çalışmalarına başlanan ve Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından baştan sona yenilenen Fahri Kayahan Bulvarı tamamlanarak, asfaltlandı.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı'nda sona yaklaşıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fahri Kayahan Bulvarında değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı dönüşüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt yolu ile Çevre yolunu birleştiren3 kilometre uzunluğundaki Fahri Kayahan Bulvarında sürdürdüğü değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Beste Açar, Kayahan’ın mal varlığının tespiti için dava açtı!

Beste Açar, Kayahan’ın mal varlığının tespiti için dava açtığı İpek Açar’la arasındaki buzları eritti. Açar, “Hepimiz birbirimizi seviyorduk. Eski dostlar düşman olmaz” dedi.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı'nda son durum!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt yolu ile Çevre yolunu birleştiren 3 kilometre uzunluğundaki Fahri Kayahan Bulvarında sürdürdüğü değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İpek Acar: Kayahan’ın evini satmadım!

Kayahan'ın eşi İpek Açar, "Kayahan’ın evini sattı" haberlerinin doğruyu yansıtmadığını söyleyerek "Ev duruyor, sadece başka bir eve taşındık” açıklamasında bulundu.

Malatya'daki Fahri Kayahan Bulvarı yenileniyor!

Havaların ısınmasıyla birlikte saha çalışmalarına hız veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Fahri Kayahan bölgesinde bazı sokaklarda yaptığı değişim-dönüşüm çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

İlhan Cenap Kayahan vefat etti Haberi

İlhan Cenap Kayahan vefat etti

İlhan Cenap Kayahan'ın cenazesi 24 Mart 2014 Pazartesi (bugün) Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakkip Zincirlikuyu Mezarlığı'na...