19 / 04 / 2024

Ilıca Eski Mahalle Gecekondu Dönüşüm Projesi

Ilıca Eski Mahalle Gecekondu Dönüşüm Projesi

TOKİ tarafından Erzurum-Ilıca Eski Mahalle Gecekondu Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ettirilen konutlar yarın itibariyle seçiliyor...

İnvictus Sunset Ilıca'da teslimler temmuzda!

İnvictus inşaat yeni projesini Ege'nin incisi Çeşme'de hayat geçiriyor. İnvictus Sunset Ilıca adıyla yükselen projede satışlar devam ediyor olup teslimler temmuzda. İşte İnvictus Sunset Ilıca ile ilgili merak edilenler...

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Ilıca'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf 7 arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Ilıca Mahallesi'nde yer alan 7 arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'te yayımlanan ihale detayları...

Samsun'un o ilçesinde 30'u ev, toplam 38 gayrimenkul 24 taksitle satılıyor!

Samsun ili Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun ili, Çarşamba ilçesi, Orta Mahalle, Çay Mahallesi, Yamanlı, Eğrikumi Güneşli, Ustacalı, Tatarlı ve Aşağı Musalla mahallelerinde yer alan 30 ev, 7 tarla ve 1 arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve taksit seçenecekleri...

Çeşme Belediyesi Ilıca'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Çeşme Belediyesi Ilıca'da arsa satıyor! 

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan 670 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Çeşme Ilıca'da 670 metrekarelik arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa sahibi olma fırsatı! 

Çeşme Belediyesi Başkanlığı, Çeşme Ilıca'da yer alan 670 metrekarelik arsa satıyor. İşte satışı yapılacak arsa ile ilgili merak edilen her şey...

Kocaeli'nin 3 ilçesindeki eski binalar yıkılacak! 

Kocaeli'nin 3 ilçesindeki eski binaların yıkımı için ihale yapıldı. İhaleye 11 firma teklif sundu. İhaleye sunulan en yüksek teklif 1 milyon 710 bin TL + KDV oldu. İhaleler dışındaki maddeler de konuşularak karar verildi. 

Swissotel Residences Çeşme, ayrıcalıklı yaşamı Ilıca'ya taşıyor!

Çeşme Ilıca'da hayata geçirilen Swissotel Residences Çeşme projesinde teslimlerin 2022 yılında yapılması planlanıyor.

İnvictus Sunset Ilıca Haziran 2022'de teslim edilecek!

İnvictus inşaat yeni projesini İzmir'in gözde tatil beldesi Çeşme'de hayata geçiriyor. İnvictus Sunset Ilıca adıyla yükselen projede satışlar devam ediyor.

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesi devredilecek!

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesinin Akbiz Gıda'ya deviri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi. 

Kırıkkale Keskin'de eski çarşı merkezindeki dükkanlar yıkılıyor!

Tarihi yapısıyla Kırıkkale’nin en eski yerleşimlerinden olan, bir süre bölgenin ticaret merkezi özelliğine sahip Keskin ilçesindeki eski çarşı sokak sağlıklaştırılması projesiyle tekrar yapılacak.

Afyonkarahisar'da arazi kavgası: Eski muhtar kayınbiraderini öldürdü!

Afyonkarahisar Ali İhsan Paşa Mahallesi'nde eski mahalle muhtarı, arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartıştığı kayınbiraderini silahla vurarak öldürdü.

Ilıca Eski Mahalle Gecekondu Dönüşüm Projesi Haberi

Ilıca Eski Mahalle Gecekondu Dönüşüm Projesi


TOKİ tarafından Erzurum-Ilıca Eski Mahalle Gecekondu Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ettirilen 45 adet konut için belirlenen hak sahiplerine 10 Eylül – 28 Eylül 2012 tarihleri arasında, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Erzurum Ilıca Şubesi tarafından satış sözleşmesi imzalatılacak. 


Detaylı satış listesi için