08 / 12 / 2025
fuzul

ılıca kaplıcası atıksu arıtma tesis

ılıca kaplıcası atıksu arıtma tesis

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Atık Su Arıtma Tesisi ve Ilıca Termal Turizm Merkezi Paket Arıtma ve Kanalizasyon sistemleri ihalesi yapıldı. Gediz Belediyesi ile ihaleyi kazanan yüklenici firma arasında sözleşme imzalandı....

Kars Atıksu ve Arıtma Tesisi bu yıl tamamlanacak!

Kars Barajı girişine yapılacak olan Atıksu ve Arıtma Tesisi zemin etüt ve proje çalışmaları devam ediyor. 

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi yıl sonunda tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yaptığı açıklamada Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi'nin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Arasya Atıksu Türkiye'de 12 elektrik santrali kuracak!

Türkiye enerjide yabancı fonların ilgisini çekiyor. Arasya Atıksu Çözümleri Şirketi, Türkiye'de her yıl 1.2 milyon tonluk atık çamurdan enerji üretmek için 100 milyon euroluk yatırımla 12 elektrik santrali kuracak.

Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi 19 milyon TL'ye mal olacak!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 19 Milyon TL’ye mal olacak olan Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi çalışmasını yerinde inceledi.

Bozova Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Bozova İlçesine yapılan Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı

Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), daha sağlıklı bir çevre ve yaşam alanları sağlama hedefiyle hayata geçirdiği projeler kapsamında Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay'da Serinyol Atıksu Arıtma Tesisi inşa ediliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), çevre sağlığına yönelik proje uygulamaları kapsamında yapımına başlanan Serinyol Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının sürdüğünü bildirdi.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’da evsel nitelikli atıksuların çevreye ve insan sağlığına zarar vermemesi için inşa ettiği atıksu arıtma tesisinin yüzde 60’ı tamamlandı.

Çanakkale Çan Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Çanakkale'nin Çan İlçesinde, 15 Milyonluk değerindeki Çan Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi törenle hizmete girdi.

Konya Beyşehir Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, yıllardır atıl vaziyette bulunan günlük 11 bin metreküp kapasiteli Beyşehir Atıksu Arıtma Tesisini işletmeye aldı.

Manisa Karaoğlanlı Atıksu Arıtma Tesisi yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, atıl durumda bulunan Şehzadeler ilçesindeki Karaoğlanlı Atıksu Arıtma Tesisi’ni yapmış olduğu çalışmaların ardından aktif hale getirdi.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi 2017 Eylül'de tamam!

Kahramanmaraş Su ve Atıksu Projesinde betonarme inşaat çalışmalarında yüzde 46'lık fiziki gerçekleşme sağlandı. Projede çalışmaların 2017 Eylül ayında bitirilmesi hedefleniyor.

Hatay Reyhanlı Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 80'i tamam!

Reyhanlı Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı'nda çalışmalar devam ediyor. Yüzde 80'i tamamlanan tesisin 2017 yılının Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor.

ılıca kaplıcası atıksu arıtma tesis Haberi

ılıca kaplıcası atıksu arıtma tesis

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Göreve başladığımda atıl vaziyette duran atık su arıtma tesisini işler hale getirerek 10 yıldır faal olarak kullanmaktayız. Ancak eskiyen teknolojisi nedeniyle ekonomik olmaktan çıkan atık su arıtma tesisimizin yenilenmesi amacıyla proje hazırlayıp Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na müracaatta bulunduk. Kabul edilen ve onaylanan projemize ek olarak Ilıca Kaplıcamıza da paket arıtma ve kanalizasyon sistemi kurulması da ilave edilerek İller Bankası tarafından ihale edildi. İhale aşaması sonuçlanarak yüklenici firma ile yapım sözleşmesi imzalandı.


Daha öncede basına bilgi verdiğimiz üzere bu projenin hayata geçirilmesi amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığından belediyemize 2 milyon TL.'lik hibe kredi verilmiştir. 8 milyon 687 bin 185 TL. değerindeki projenin sözleşmesi imzalanmış ve böylece Gediz, daha modern ve günümüz...