19 / 04 / 2024

İlim Arge Danışmanlık İnşaat

İlim Arge Danışmanlık İnşaat

İlim Arge Danışmanlık İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ünsal Korkmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Sakız Sokak'ta kuruldu.

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eçin tarafından kuruldu.

İnfo Gaz Teknoloji Bilişim Mühendislik Arge Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfo Gaz Teknoloji Bilişim Mühendislik Arge Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emre Bozkurt ve Ufuk Dişlioğlu ortaklığında kuruldu.

Hec Mühendislik Danışmanlık Arge Teknoloji  Limited Şirketi kuruldu!

Hec Mühendislik Danışmanlık Arge Teknoloji  Limited Şirketi Şişli’de   10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Buğrahan Yorğun ve  Mehmet Yusuf Erbişim tarafından kuruldu.

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic Şirketi Bağcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Adem Bekiroğlu tarafından kuruldu.

Hrz Biyoteknoloji Kimya İlaç Arge Üretim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hrz Biyoteknoloji Kimya İlaç Arge Üretim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Kural tarafından kuruldu.

Biyotem Arge Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Biyotem Arge Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Özge dinç tarafından kuruldu.

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sinan Bilgili tarafından kuruldu.

İnodove Arge ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İnodove Arge ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hava Dudu ve Tuğba Akbay ortaklığıyla kuruldu...

Medion Arge Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medion Arge Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Küçükdurmaz tarafından kuruldu.

Proges Danışmanlık Enerji İnşaat Arge Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proges Danışmanlık Enerji İnşaat Arge Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 630 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Kurt tarafından kuruldu. 

Araştırmatürk Arge Yazılım Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Araştırmatürk Arge Yazılım Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Sarıdoğan tarafından kuruldu. 

Profidea Danışmanlık Arge Ve Yazılım Anonim Şirketi kuruldu!

Profidea Danışmanlık Arge Ve Yazılım Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Yemen tarafından kuruldu. 

İlim Arge Danışmanlık İnşaat Haberi

İlim Arge Danışmanlık İnşaat

İlim Arge Danışmanlık İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ünsal Korkmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu. 


İlim Arge Danışmanlık İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır. Her türlü gayrı menkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak, alım satımı yapılacak gayri menkuller üzerine araştırma, geliştirme ve fizibilite çalışmalarında bulunmak, bunlarla ilgili pazar araştırmak ve danışmanlık hizmetinde bulunmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrı menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek, Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı ,satımı ve kiralamasına aracılık etmek, ve bunlar üzerine inşaat taahüt işleri yapmak,  Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler...