23 / 04 / 2024

İlker Aycı yatırım

İlker Aycı yatırım

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA ) Başkanı İlker Aycı, bu yılın ilk 9 aylık döneminde 9.4 milyar dolar yatırım geldiğini açıkladı...

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüfekçi, Bora Sezer ve İlker Alkan Özyayla ortaklığında kuruldu. 

Erenli Holding, Sırbistan'daki tesis yatırımı için bedava arazi aldı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Erenli Holding'in Sırbistan’ın Leskovaç kentindeki tesis yatırımını ve satın aldığı araziyi yazdı. İşte Kerim Ülker'in 'Erenli, Sırbistan'da tesis kuracak 338 kişiye istihdam sağlayacak' başlıklı yazısı...

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

Antalya'da gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgeler!

Türk Emlak Haber Ajansı Antalya Bölge Temsilcisi İlker Ay, Türkiye'nin turizm kentlerinden Antalya'nın gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgelerini sıraladı.

Ulusavaş Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Ulusavaş Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Ülker Ulusavaş ve Bilgehan Ulusavaş ortaklığında kuruldu.

Yıldız Holding 2017'de 800 milyon liralık yatırım yapacak!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker yaptığı açıklamada “Bu yıl holding olarak Türkiye’ye 800 milyon liralık yatırım yapıp 5.000 kişiye daha iş imkanı sağlayacağız' dedi.

Gökdemir Yatırım İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Gökdemir Yatırım İnşaat Sanayi Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün İlker Gökdemir ve Nevzar Gökdemir imzasıyla kuruldu!

Ülker, Türkiye’de 5 milyar liralık yatırım yapacak!

Dünyada bisküvi ve çikolata satışlarını 2021’e kadar iki katına çıkarmayı hedefleyen Ülker, bu sürede Türkiye’de 5 milyar liralık yatırım yapacak.

PG İnşaat Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PG İnşaat Yatırım Ticaret Limited Şirketi, İlker Gökpınar tarafından 10 bin TL sermaye ile Küçükçekmece Atakent Mahallesi Profer Aziz Ergin Caddesi' nde 4 Haziran'da kuruldu.

Türkiye yatırım adası olarak cazibesini devam ettirecek!

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı ve Dünya Yatırım Ajansları Birliği (WAIPA) Başkanı İlker Aycı, Türkiye'nin bir "yatırım adası" olarak yeni dönemde de cazibesini devam ettireceğini söyledi.

Erk City Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erk City Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, İlker Erkan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ekim'de Beyoğlu, Kemal Mustafa Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Plus Yatırım Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Plus Yatırım Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Osman Serdar Metin, Murat Ağca, Hüseyin İlker Kıldıran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu.

İlker Aycı: Yatırımlar artık Ege'ye doğru kayıyor!

Başbakanlık Yatırım Destek Ajansı Başkanı İlker Aycı, Türkiye ’nin Marmara ’dan ibaret görülmediğini ve Manisa, Balıkesir, İzmir gibi Ege kentlerini de ilginin arttığını dile getirdi

İlker Aycı yatırım Haberi

İlker Aycı yatırım

 Türkiye’nin son 4-5 yıldır doğrudan yatırım çekme açısından bulunduğu bölgede pozitif ayrıştığını belirten Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı İlker Aycı, bu yılın ilk 9 aylık döneminde 9.4 milyar dolar yatırım geldiğini, bu yılı ise toplamda 13.5 milyar- 14.2 milyar dolar aralığında bir toplam yatırımla kapatmayı hedeflediklerini söyledi. Yakın zamanda Türkiye’nin komşu ve çevre ülkelerinde yatırım yapmış ancak mutsuz olan bazı yabancı yatırımcılarla da görüştüklerini söyleyen Aycı, “Biz ülke olarak mutsuz etmediğimiz için bugün İspanyol BBVA ülkemizdeki yatırımını artırıyor. Yeni stratejimizde mutsuz yatırımcıları da Türkiye’ye çekmek var” dedi.


Türkiye’nin yeni doğrudan yabancı yatırım çekme stratejisini anlatmak üzere bir grup basın mensubuyla bir araya gelen Aycı, Türkiye’deki yatırımcıların yatırımları daha da artırma konusunda istekli olduklarını söyledi. Buna örnek olarak...