26 / 04 / 2024

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu evleri

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu evleri

Üç buçuk yıldır ilişki yaşayan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli evlerini ayırdı. Ünlü çiftin, Kaleli’nin tükenmişlik sendromu yaşadığı için ayrıldığı söyleniyor.

Nova Cadde İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Cadde İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Dağlı, İlker Saygı ve K.Myumyunov Kyazımov ortaklığında kuruldu.

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Reverans İmza Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reverans İmza Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem Zan, İlker Çetin ve Murat İktu ortaklığında kuruldu.

Borsa İstanbul’dan Coca Cola, Ülker ve Türkiye Sigorta kararı

BİST, VİOP'ta işlem görmekte olan Ülker, Coca Cola İçecek, İş Finansal Kiralama, Alkim Kimya ve Türkiye Sigorta pay vadeli işlem sözleşmelerinde yeni vade aylarının işleme açılmaması yönünde karar verildi. Öte yandan BIST 100 endeksi toplam işlemleri hacmi 72,5 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

City İnvestment Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City İnvestment Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Cesur Sarıcan, İlker Çetinkaya ve Taner Onur ortaklığında kuruldu.

Dost İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Acarkent Şantiye Şubesi açıldı!

Dost İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Acarkent Şantiye Şubesi Beykoz'da İlker Acar tarafından açıldı.

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüfekçi, Bora Sezer ve İlker Alkan Özyayla ortaklığında kuruldu. 

Proges Technıcal Constructıon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Proges Technıcal Constructıon İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  İlker Çelik  ve Zafer Kırbıyık tarafından kuruldu.

3a Şeker Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Şeker Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  3 milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Şeker, Cihat Şeker ve İlker Şeker tarafından kuruldu.

Nüve Girişim Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Girişim Proje Mühendislik Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlker Dönmez tarafından kuruldu.

Entb Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Entb Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer, Meryem Sövüt, İlker Aydın , Ali Alaltun tarafından kuruldu.

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Şirketi Sarıyer’de  414 bin 202 TL sermaye bedeli ile Defne Kılınç, Ayşe Mine Güvenç,  Eyüp Ülker Kılınç tarafından kuruldu.

İd Gayrimenkul İnşaat Turizm Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İd Gayrimenkul İnşaat Turizm Ve Ticaret  Anonim Şirketi Sarıyer’de  81 bin 882 TL sermaye bedeli ile Defne Kılınç, Ayşe Mine Güvenç, Eyüp Ülker Kılınç tarafından kuruldu.

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu evleri Haberi

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu evleri

Posta’da yer alan habere göre; 'Poyraz Karayel' dizisinde tanışıp üç buçuk yıl aşk yaşayan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli ayrıldı. Çifte yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre İlker Kaleli, Emirgan'da sevgilisiyle birlikte yaşadığı evden eşyalarını toplayıp evi terk etti.  Çiftin arkadaşları araya girse de iki ünlü oyuncu kararlarından vazgeçmedi.

Son olarak internet dizisi 'Dip'te rol alan İlker Kaleli bir röportajda "Devreleri yakmamak adına biraz yok olmak, ara vermek lazım. Şu sıralar hayatımın devre arasında gibiyim" demişti.  Bunun üzerine tükenmişlik sendromu yaşadığı söylenen İlker Kaleli'nin ilişkiyi sonlandırdığı iddia...