29 / 03 / 2024

İlker Seyahat Turizm iletişim

İlker Seyahat Turizm iletişim

İlker Seyahat Turizm Danışmanlık Çiçekçilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Yılmaz tarafından kuruldu.

Bitur Seyahat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Bitur Seyahat Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Başar tarafından kuruldu.

Feza Seyahat Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Feza Seyahat Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahöet Akdemir tarafından kuruldu.

Akd Seyahat Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akd Seyahat Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Abdulkadir Düger, Farma Düger ve Mehmet Fatih Düger ortaklığında kuruldu.

Karadağlar Seyahat Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağlar Seyahat Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Esra Karadağ tarafından kuruldu.

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Teke tarafından kuruldu.

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi açıldı!

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Medeni  Doğmuş  tarafından açıldı.

Özel Seyahat Turizm Otomotiv Ve Lojistik Otobüs İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Özel Seyahat Turizm Otomotiv Ve Lojistik Otobüs İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 225 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Çevik tarafından kuruldu.

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli  Dilaver Kaya tarafından açıldı.

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500  bin TL sermaye bedeli  ile Mohammed Ha    Zeyad tarafından kuruldu.

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi Bayrampaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kodal tarafından kuruldu.

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi Bayrampaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Turunç tarafından kuruldu.

Serned Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serned Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nedret İlker ve Serdar Ergin ortaklığında kuruldu.

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilaver Kaya tarafından kuruldu.

İlker Seyahat Turizm iletişim Haberi

İlker Seyahat Turizm iletişim

İlker Seyahat Turizm Danışmanlık Çiçekçilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Yılmaz tarafından kuruldu.

İlker Seyahat Turizm Danışmanlık Çiçekçilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM a. Yurtiçi ve yurtdışı turizm faaliyetlerinde bulunmak Acente, mümessillik, gerek kendi acentelerinin gerekse diğer şirketlerin temsilciliklerini açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri, irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri alarak her türlü seyahat acenteliği faaliyetlerinde bulunmak. Bu maksatla yurtiçinden ve yurtdışından yat kiralamak, satın almak, satmak, kiraya vermek, turistik amaçla bilumum otobüs, otomobil, minibüs, karavan, cip satın almak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek. b. Yurt içinde...